SUTRA, 26. MAJA, OČEKUJE NAS KRVAVI MJESEC: Noćas obavezno uradite OVO!

Novosti

Foto: Shutterstock

Tokom ovog perioda emocije divljaju, postajemo ranjivi, češće osjećamo glavobolju, umor, ali i neviđen porast energije.

U maju nas očekuje nekoliko moćnih astronomskih pojava – potpuno pomračenje, super mjesec, pun mjesec. Sve ovo će se dogoditi 26maja. Astronomi kažu da ćemo na noćnom nebu moći da vidimo najveći mjesec ove godine.

-->

Inače, upravo se majski puni mjeseci nazivaju i ružičasti, ali i krvavi mjesec.

Tokom ovog perioda emocije se pojačavaju i postajemo ranjiviji, češće osjećamo glavobolju, umor ili neviđeni porast energije. Stoga postoje rizici od pogrešnih koraka i nepromišljenih postupaka. Ako ste u mogućnosti, od presudne važnosti je da se smirite i sačekate da ovaj period prođe.

Pokušajte da se ne sukobljavate, ne činite nešto silom, ni na prečac. Sjajno je u ovom periodu prepustiti se volji svoje intuicije i ojsećanja, osjetiti svoje želje svakom ćelijom, skenirati svoje raspoloženje i odmah pronaći metode za poboljšanje, usaglašavanje. Mislite pozitivno, zamislite sretnu budućnost i uživajte u sadašnjosti.

26. maj je najbolji dan za provod u prirodi. Ako to nije moguće, onda od samog jutra popijte čašu punu čarobne vode unapred pripremljene u noći 25og na 26. maj koju ćete ostaviti na prozorskoj dasci u najlepšoj i najdražoj šolji. Ujutro, kada je popijete, kažite Mjesecu mentalnu zahvalnost za pomoć i podršku.

Ako želite da vam novčanik bude pun, kad je pun mesec ostavite ga na prozorskoj dasci otvorenog prozora.

Na ovaj dan je potrebno da zamislite želje. Najbolje je ako možete započeti pisanje liste u 14.00 i završiti do 15.00. Ako postoji prilika učinite to pored otvorenog prozora sa upaljenom svijećom u blizini. Želje bi trebale biti jasne i konkretne, sa približnim datumima ispunjenja.

Uveče 25. ili 26. maja ujutru, idite u prirodu po cvijeće. Sakupite prelijepi buket cvijeća koje vam se jako dopada. Stavite ih na prozorsku dasku svoje sobe u kojoj se opuštate. Biće zaštićeni mjesečevom energijom, magijom i snagom.

Upamtite: koridor pomračenja ostaće sa nama do 10. juna. Zbog toga je bolje slediti sve preporuke prije ovog datuma: ne sukobljavajte se, ne pronalazite greške, ne započinjite nove važne događaje, ne kritikujte, ne zahtjevajte, već samo živite sa svojim osjećanjima, uživajte u prirodi, pokušajte da budi smirena i sretna osoba.

Ovaj period je važan za svaku osobu, jer upravo u ovom trenutku započinju unutrašnje promjene. Na kraju krajeva, sve oko nas zavisi od nas. A ako podlegnemo provokacijama i izgubimo se pa doživimo izliv emocija, ništa dobro se ne može desiti.

Najvažnije je da sutra, 26. maja u periodu od 14h do 15h, posvetite se svojim mislima i osjećanjima.

(Stil.kurir.rs)