HOROSKOP ZA DANAS, 26. MAJ: Ovaj znak očekuje FINANSIJSKI DOBITAK, da li ste vi taj sretnik?

Novosti

OVAN

POSAO: Očekuje vas kraće poslovno putovanje na kom možete da ostvarite važne pomake za vaše profesionalno polje. Ukoliko budete uspjeli da sklopite dogovor, profitiraćete.

LJUBAV: Dopada vam se jedna nova osoba koja se nedavno pojavila u vašem okruženju. Ona je primetila vaše signale. Sada ostaje samo da sačekate šansu za neki intimiji susret.

ZDRAVLJE: Moguć je prolazan kašalj. Generalno ste osjetljiviji danas, pa se pripazite.

BIK

POSAO: Očekuje vas finansijski dobitak kojim ćete biti zadovoljni. Pred vama je pozitivan dan koji donosi poboljšanje materijalne situacije. Sve vam je bolje na ovom planu.

LJUBAV: Niste sasvim sigurni u svoja osjećanja i potrebno vam je neko vrijeme za razmišljanje. Objasnite svom partneru da nije sve njegova greška, da ima tu i nekih ličnih nedoumica.

ZDRAVLJE: Povoljan je period za dijetu i mršavljenje. Ako imate višak kilograma, lako ćete ga se osloboditi.

BLIZANCI

POSAO: Problemi sa koncentracijom vas mogu dovesti do toga da počnete da pravite manje greške na ovom polju. Prijaće vam da pravite malo češće pauze.

LJUBAV: Velikodušni ste prema svom partneru i spremni ste da mu se nađete u svakoj situaciji. On zna da može da se osloni na vas i dobro se oseća zbog toga. Vaš odnos je kvalitetan.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa niskim pritiskom. Nemojte da zaboravljate na redovne obroke.

RAK

POSAO: Moguće je da ste se malo ulenjili i da vam je jednostavno potreban odmor. Kasnije ćete se posvetiti poslu. Današnji dan iskoristite za druženje, razbibrigu i odmaranje.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada neka osoba koja je rođena u vazdušnom znaku, pred vama je zanimljiv dan. Sa Vagom možete imati jake strasti i fatalnu privlačnost.

ZDRAVLJE: Skloni ste unosu alkohola. Pazite samo da ne pretjerujete i da ne ispitujete svoje granice.

LAV

POSAO: Vjerujte svojim instinktima. Ukoliko vam se učini da nekoj osobi ne treba vjerovati, nemojte. Vaša intuicija je veoma jaka danas, nećete pogriješiti ako sebe poslušate.

LJUBAV: Niste sigurni kako da se postavite u kontaktu sa osobom koja vam se dopada da biste pridobili njenu punu pažnju. Budite otvoreni i prirodni, nema potrebe da se dvoumite.

ZDRAVLJE: Dobro se osjećate i imate sasvim dovoljno energije za sve što ste naumili.

DJEVICA

POSAO: Očekuje vas razgovor sa nadređenima nakon kog će vam dosta toga biti daleko jasnije i izvesnije. Možete da se nadate veoma pozitivnim promjenama u poslovnom okruženju.

LJUBAV: Priželjkujete ulazak u brak i važna dešavanja na emotivnom planu ali još uvijek nije došlo vrijeme za to. Za sada negujte dobar odnos sa svojim partnerom i ne brinite.

ZDRAVLJE: Povedite računa o leđima. Nemojte da podižete težak teret.

VAGA

POSAO: Ukoliko ste planirali putovanje u inostranstvo, moguće je da će još neko poći sa vama. Očekuje vas zanimljiv period u kom možete realizovati dosta važnih poslova.

LJUBAV: Dopada vam se osoba rođena u znaku Ovna. Vas dvoje imate ono što se zove “fatalna privlačnost”. Ako budete napravili prvi korak, lako ćete je osvojiti.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svojim navikama. Potrudite se da se zdravije hranite i da redovnije vježbate.

ŠKORPIJA

POSAO: Povoljan je trenutak za manje pomake na polju finansija ili za odobrenje kredita ili pozajmice. Možete da očekujete da će vam se na ovom polju neka želja ostvariti.

LJUBAV: Problemi sa ljubomorom koji su vas mučili polako prestaju da se pojavljuju… Iz dana u dan ste sve sigurniji u svog partnera i samim tim se osjećate mnogo bolje nego prije.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa probavom. Povedite računa o ishrani.

STRIJELAC

POSAO: Želite da ijrešite neke stvari koje vas opterećuju danima u nazad. Nemate više strpljenja za čekanje. Poslušajte svoje instinkte i odmah se suočite sa komplikacijama.

LJUBAV: Očekuje vas pozitivna atmosfera sa vašim partnerom. Možete da računate na jako lijepu ljubavnu situaciju. Ako ste slobodni, osvojiće vas neka osoba povezana sa inostranstvom.

ZDRAVLJE: Bolovi u zglobovima su mogući. Budite oprezni pri bilo kakvoj fizičkoj aktivnosti.

JARAC

POSAO: Moguća je nova poslovna ponuda koju biste trebali da prihvatite u najkraćem mogućem roku. Očekuje vas prilika da na ovom planu ostvarite značajan napredak.

LJUBAV: Niste raspoloženi za kalkulacije na polju emocija. Otvoreno ćete pokazati svoje emocije osobi koja vam se dopada. Ona će na to reagovati veoma pozitivno.

ZDRAVLJE: Prijaće vam odmor. Pokušajte da se opustite i da se maksimalno posvetite svojim potrebama.

VODOLIJA

POSAO: Trenutno postoje neka dešavanja koja su izvan vašeg uticaja i moći, pa samo čekate na odluke ljudi iznad vas. Ne treba da brinete jer vas ne očekuju nikakvi problemi.

LJUBAV: Prija vam manja emotivna pauza i samoća. Potrebno vam je neko vrijeme da se preispitate i da uživate u životu i druženju sa prijateljima- sami, bez partnera.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža. Vašim napetim mišićima je neophodno opuštanje.

RIBE

POSAO: Potreban vam je saradnik sa kojim možete da podelite sve svoje poslovne nedoumice, neko u koga ćete imati povjerenja. Danas biste mogli da pronađete takvu osobu.

LJUBAV: Veoma ste šarmantni i lako osvajate. Očekuju vas veoma zanimljiva dešavanja na polju flerta. Moguće je da ćete imati više prilika za vezu, vi sada birate.

ZDRAVLJE: Provjerite svoju dioptriju za svaki slučaj. Generalno bez većih problema na ovom polju kod vas.

(Stil.kurir.rs)