STARI, JEFTIN I JEDNOSTAVAN TRIK: Evo Kako Da Na Suvim Mestima Ponovno Naraste Trava! SAMO JE POTREBNA JEDNA NAMIRNICA!

Novosti

Danas vam donosimo jednostava trik za sve one koji muče muku sa travom koja nikako neće da raste jer je zemlja jako suha. Ovim jednostavnim trikom, bezbjednim za kućne ljubimce, možete da se riješite suhih, smeđih tačaka na travi koje su uzrokovane urinom kućnih ljubimaca.

Sada za cijeli ovaj trik vam je potrebno samo jedno pivo. Nije bitno koje je pivo u pitanju, a može a bude toplo ili hladno, svježe ili izlapilo. Znači koristite obično pivo, ne smijete da bude nikako lajt varijanta ili možda bezakoholno malt pivo. Pivo je prepuno hranjivih sastojaka i neutrališe azot urina kućnih ljubimaca. Ono što niste sigurno znali jeste da pivo ima puno fermentisanog šećera i da ima mnogo hranjivih sastojaka. Tako kada pospete pivo, mrtva tačka u vašem dvorištu, bašti ili travnjaku će asporbirati šećere i hranjive materije, tako što će pomoći zemljištu da dođe do sebe. Također, pivo djeluje kao i što djeluje đubrivo i ono obezbjeđuje hranjive sastojke za rast nove trave. I naravno pivo će ojačati travu i neutralisati azot koji kućni ljubimci imaju u svom urinu, a također pivo uklanja i gljiivice koje se znaju nakupiti na zemljištu.

Potrebno je da koristite 0,33 litra piva za mrlju koja se sastoji od oko 30 centimetara. Oko jednu sedmicu je potrebno da pivo počne da djeluje na zemljište, ali ako je potrebno možete da dolijete još malo piva na to zemljište. Šta vi mislite o ovom triku? Pokušajte pa nam javite koji su vaši utisci, pišite nam u komentar ili u poruku.

-->