“MENE MAXI VIŠE NIKAD VIDETI NEĆE U ŽIVOTU!” Ova BEOGRAĐANKA Je Krenula Da Plati Račun, A Kad Je Videla Šta Su Počeli Da Rade Na Kasama, ODMAH JOJ POZLILO!

Novosti

“MENE MAXI VIŠE NIKAD VIDETI NEĆE U ŽIVOTU!” Ova BEOGRAĐANKA Je Krenula Da Plati Račun, A Kad Je Videla Šta Su Počeli Da Rade Na Kasama, ODMAH JOJ POZLILO!

ZANIMLJIVOSTIAdminLeave A CommentOn “MENE MAXI VIŠE NIKAD VIDETI NEĆE U ŽIVOTU!” Ova BEOGRAĐANKA Je Krenula Da Plati Račun, A Kad Je Videla Šta Su Počeli Da Rade Na Kasama, ODMAH JOJ POZLILO!

Sponsored by Luponmedia

U ovom članku pišemo malo o tržnim centrima koji su u našoj regiji na svakom koraku i koji su definitivno potreba svih građana. Oni imaju sve ono što obični marketi prodavnice nemaju, a ono najvažnije jesu velika sniženja, koja jako dobro dođu kada čovjek planira da ide jednom sedmično ili mjesečno u podmiru za cijelu porodicu.

Samo treba biti realan pa reći da je oko 90 posto tih proizvoda samo par dana pred istek roka trajanja, i koji nisu neke kvalitete ali i poenta cijele priče je da frižider uvijek bude pun i da mu ništa ne fali. Ali, je sve više takvih trgovačkih lanaca u cijeloj našoj regiji koji zbog konkurencije rade sve i svašta ne bi li dobili tu jednu mušteriju možemo reći viška. Imao jako puno iskustava iz ovakvih centara, a Maxi market u Srbiji je jedan od najpopularnijih u koji svaki čovjke voli da ode. Tu su jako dobre cijene, a asortiman roba je veliki i širok, tako da svako moože pronaći nešto za sebe. Tako vam danas donosimo jedno iskustvo žene, beograđanke, koja se uvjerila koliko je menadžment ovo cnetra itekako opasan.

-->

Međutim, kada je plaćala račun, ona je sasvim slučajno pogledala u boks gdje stoje cigarete koji se nalazi tačno iznad glave. Nikako joj nije bilo jasno šta kamera radi tačno iznad njene glave, a kada je došla kući i pregledala račun vidjela da je par greški bilo na računu. Tada je shvatila da je kasirka kucala jako brzo da je zato napravila te greške koje su nju koštale oko 320 dinara i više. ODmah se ona požalila nadležnim, a oni su rekli da su kamere postavljenje zbog lopova, a ne zbog kasiriki koje kucaju velikom brzinom.