OVAJ JE SNIMAK MNOGE POTRESAO U SRBIJI! Veoma Tužan Prizor U Kraljevu, Ima Da Mnogi Zaplaču Kada Vide.. (VIDEO)

Novosti

Mi smo danas svjedoci jako puno tužnih i nemili priča, scena koje uvijek možemo da vidimo, jer su svugdje oko nas. Ali, ono što je jako žalosno jeste što su ljudi jako bezobrzani i da u većini slučajeva koji zapravo trebaju da daju nekome podršku ili pomoć, oni jednostavno nemaju nikakv odaziv u običnom narodu kao i javnosti.

Sada su došla takva vremena da je sve veći broj socijalnih slučajeva koji jednostavno nemaju ništa da jedu u toku dana. Također, imamo i slučajeva prije svega u Srbiji koji nisu nigdje uvedeni, pa nemaju čak ni ličnu kartu, pa tako da oni nemaju pravo ni na narodnu kuhinju kako bi dobili barem jedan obrok na dan. Mi vam donosimo situaciju koja se desila u Srbiji, tačnije u Kraljeu koja je mnogo rastužile sve građane, a cijeli snimak je dijeljen jako velikom brzinom na društvenim mrežama, a kako bi sve bilo gore scena se desila prije dva dnaa. Pa zar je moguće da jedan čovjek pretura po smeću i da traži ostatke hrane u smeću, jer ga je vjerovali ili ne natjerala glad da to uradi?

Kako možemo da vidimo na snimku, on je našao salamu unutra i uopšte nije gledao rok trajanja na tome, samo je bez imalo razmišljanja pojeo to što je bilo malo, dok je ostatak koji je našao spakovao sebi u kesu i ostavio da ima za kasnije. Mnogi su osudili ovog što je snimao jer to nije nikako humani, on je trebao da pomogne ovom čovjeku ako je ikako mogao u tom trenutku. Šta vi mislit o ovoj priči? Video pogledajte OVDJE

-->