ONI SU SUDBINSKI PAROVI: Samo 1 HOROSKOPSKI ZNAK odgovara vašem i sa njim je ljubav do kraja života

Novosti

Obično se na Internetu mogu pronaći brojni tekstovi o tome koji si horoskopski znakovi odgovaraju u ljubavi. Međutim, za svaki horoskopski znak postoji jedan koji mu savršeno odgovara – po karakteru, po osobinama. Ovo su Zodijak parovi koji su suđeni jedni drugom

Ovan

Ovnu treba Djevica u svom životu. Ona je razumna i oprezna, pažljiva, pouzdana i brižna – a naročito drži spontanog, dinamičnog i ponekad nepromišljenog Ovna sa obe noge na zemlji.

-->

Bik

Bez Vodolije se Bik neće dobro snalaziti. Naime, Vodolija je puan energije, temperamentana. To oduševljava Bika koji se raduje i zna da uživa u životu, ali je ponekad flegmatičan i spor.

Blizanci

Blizanci ne mogu zamisliti život bez Bika. Bik je jako strpljiv sa ljudima. Osim toga je i jako srdačan i izdržljiv. Dakle, savršene karakteristike za živahne Blizance.

Rak

Ako postoji znak bez kojeg Rak ne može, onda je to Škorpija. Ona je hrabara, odlučana i neustrašiva. Osim toga je strastven i vjeran znak. Upravo to što treba osjećajnom i suzdržanom Raku.

Lav

Kako bi mu život bio ispunjen, Lavu treba Vodolija u svom okruženju. Svejedno da li u krugu prijatelja ili porodice. Važno je da Lav može profitirati od samostalnosti, odlučnosti, idealizma i energije Vodolije. To podiže samopouzdanje i spontanim Lavovima.

Djevica

Strijelac svojim humorom, opuštenošću i dalekovidošću – ponekad perfekcionistički nastrojenoj Djevici savršena dopuna.

Vaga

Osobe rođene u znaku Vage treba da u svom životu imaju Ribu, jer ona je saosjećajna, maštovita i intuitivna. Baš to što treba osjećajnim Vagama koje teže umjerenosti.

Škorpija

Škorpiji je jako teško bez Vage. Ona je osjećajna, diplomatski nastrojena i ima na ljude dobar uticaj. Škorpija je često vrlo instinktivana, stroga i izazovana – pa tako ova dva znaka čine u prijateljstvu, na poslu i u porodici savršen duet.

Strijelac

Strelcu u životu treba Lav. Brižan je, odgovoran i šarmantan, ali i metodičan, objektivan i savjestan. To je za avanturistički nastrojenog, ali ponekad i lakovjernog Strijelca dobra suprotnost.

Jarac

Život Jarca ljepši je ako ga može provesti sa Blizancima. Naime, Blizanci su znatiželjni, društveni, živahni i kompleksni. To imponuje savjesnom, često suzdržanom i pomalo tromom Jarcu.

Vodolija

Vodoliji treba Rak ​u svom životu. Rak je osjećajan, ima smisla za humor vrlo je maštovit. Na sve to je i brižan. To dopunjuje život Vodoliji, jer ponekad zna biti vrlo impulsivna i napadana, i čak nervozna i ekscentričana.

Ribe

Za Ribe je život bez Jarca mnogo teži. Jarac je objektivan, koncetrisan i vrlo pouzdan. Osim toga je vjerno biće. Upravo to što treba emocionalnom i ponekad preosjetljivom Jarcu.

(Žena Blic)