OBJAVLJEN SNIMAK: Pogledajte Jeleninu reakciju kad je SAŠA POPOVIĆ proglasio pobjednika, evo šta je uradila (VIDEO)

Novosti

Mahir Mulalić sinoć je odnio pobjedu u 14. sezoni “Zvezda Granda”, a kada je Saša Popović pročitao njegovo ime i prezime uslijedio je najemotivniji momenat, te se rasplakao, a prva mu je čestitala njegova mentorka Marija Šerifović.

Ono što je malo ko primjetio jeste reakciju Jelene Karleuše dok je čekala proglašenje pobjednika.  Pjevačica od uzbuđenja više nije mogla stajati na nogama. 

j

Jelena se nakon finala oglasila i na svom Instagram prodilu i čestitala Mahiru na pobjedi, a potom komentarisala i svoje finaliste.

“Čestitam mojoj Belmi i Nemanji na svemu što su pokazali sinoć u finalu. Belma je bila najkompletnija takmičarka sinoć, njen nastup, pjevanje, izgled, harizma i energija su bili van konkurencije. Nemanja je bez sumnje najbolji pop pjevač kog je ovo takmičenje otkrilo i predviđam mu blistavu budućnost u pop muzici Balkana”, napisala je Jelena, pa se osvrnula na pobjednika:

“Naravno, čestitam pobjedniku Mahir Mulaliću koji se borio kao lav u najtežim momentima života, ovo pobjeda je za njegovu mamu”, dodala je.

Detalje pogledajte u videu: