Šta god da dodirnu, pretvoriće u zlato: Ovim horoskopskim znakovima su BOGATSTVO I BLAGOSTANJE ZAPISANI U ZVIJEZDAMA

Novosti

Astrolozi kažu da je ovim znakovima bogatstvo jednostavno zapisano u zvijezdama! Da li ste među njima?

Vođe, predvodnici uvijek na prvoj liniji fronta. Ne boje se, neustaršivi su i uvijek žele više i bolje! Sposobni su da zarade pare i pare ih vole. Veliki su radnici i nije rijetkost da ponekad znaju da rade i po više poslova kako bi sebi obezbijedili materijalnu sigurnost.

Ono što Ovnove definitivno razdvaja od drugih znakova je to što oni uvijek spremni da rizikuju! Pravi su magovi kada je ulaganje novca u pitanju.

-->

Lav

Kraljevi u svakom smislu te riječi. Pogotovo kada je novac u pitanju. Uvijek ulažu u svoje obrazovanje, uvijek streme ka najvišoj poziciji u korporaciji. Lavovi su rođeni šefovi. Pare jednostavno idu ka njima. Veoma su okrutni i bez emocija kada je biznis u pitanju. Ali su ujedno i jako pravični. Navikli su da budu u čoporu gdje su oni predvodnici, i nije retko da imaju privatni biznis jer ljudi vole da rade za njih. Puno zarade i znaju da kolač podijele sa svojim radnicima.

main-qimg-9ea969361e2925fa7ccbf4b1e6b2276f

Djevica

Savršen i precizan mozak kada su finansije u pitanju. Nikada ne ulaze u rizične poslovne poduhvate. Novac jako vole i poštuju ga. Marljivi su i vrijedni. NJihov odnos prema novcu je poseban. Doslovno prema svakoj sumi novca imaju isti odnos bilo da se radi o zarađenom dinaru ili o zarađenim milionima.

Škorpija

Mističan i vredan znak. Za razliku od drugih znakova Škorpiji nije starno da su upusti u biznis koji i nije baš po zakonu. Ona je jednostavno takva. Kod nje vlada pravilo: “cilj opravdava sredstvo” Voli novac i sve će uraditi da ga zaradi. Uvijek određenu sumu novca ostavlja za stare dane. Solo je igrač kada je biznis u pitanju, ipak ona najviše vjeruje sebi – svojoj intuiciji!

Jarac

Njegova surova hladnoća i neempatija su kao stvoreni za hladni svijet novca tj. biznisa. Jarac je sličan Djevici, precizan, studiozan ali ima jednu osobinu više a to je hladnoća i britak um kada je novac u pitanju. Nikada ne unosi emocije u posao i veoma precizno i hladno ide ka svom cilju. Njegov cilj su pare. Prije nego što se upusti u biznis napravi svoj biznis plan koji je gotovo nepogrešiv kada je sticanje novca u pitanju! Kao i Škorpije prije će biti solo igrači.