NEDA UKRADEN SVAKO 4 SATA PILA OVAJ NAPITAK, ISTOPILA MASNE NASLAGE: Pohvalila se koliko je smršala, OVO JE NJEN JELOVNIK

Novosti

Foto: ATA Images

Neda Ukraden kaže da se tokom pandemije ugojila četiri kilograma jer se slabo kretala i stalno je nešto kuhala.

Pjevačica je nedavno riješila da promeni ishranu i posveti se vježbama, pa je lako vratila idealnu liniju! Neda kaže da se sada njena ishrana bazira na proteinima i da izbjegava ugljene hidrate i šećere.

– Imala sam višak kilograma koji mi se nagomilao jer sam zbog kovida 19 stalno bila kod kuće. U posljednjih godinu dana tempo života mi se potpuno promijenio – nisam se kretala, nisam vježbala, stalno sam kuvala, pa sam se ugojila. Živim sa kćerkom i zetom, pa sam njima i unucima stalno nešto spremala – palačinke, pite. Zbog praznika su na našoj trpezi neizostavni bili kolači i torte – započinje Neda.

nedauk

Iako se nije mnogo ugojila, pevačici je to smetalo jer je navikla da bude vitka. Neda je oduvek važila za jednu od najzgodnijih pevačica na estradi, a na figuri su mogle da joj pozavide i dvadesetogodišnjakinje. Zato nije ništa prepustila slučaju, već se posvetila posebnom režimu ishrane.

– Odlučila sam da smršam pomoću liposukcijske dijete. Svaka četiri sata sam pila zdrave šejkove i najčešće sam jela meso i dosta salate. Volim da spremam i ribu, pa je i ona često na mom meniju. Nisam neko ko se inače ožderava, pa mi ovaj način ishrane nije teško pao. Za kratko vreme sam izgubila četiri kilograma i sada sam potpuno zadovoljna svojim izgledom – iskrena je pjevačica.

Pored ishrane, Neda je promijenila i način života, pa je počela redovno da trenira.

– Mnogo mi prija što smo konačno svi izašli iz svojih kuća. Vratila sam se svojim vježbama, koje sada skoro svakodnevno radim. Bitno mi je da ostanem u dobroj formi. Odlično se osjećam sada kada sam izbacila slatkiše i ostale nezdrave namirnice. Imam mnogo više energije, pa lakše završavam sve poslovne obaveze – završa va priču pjevačica.

ŠTA JEDE NEDA UKRADEN

Doručak: Voćni smuti

Ručak: Šnicle i zelena salata

Večera: Potaž od brokolija

Trik savjet: Ako osjetite glad, popijte čašu vode ili čaj od đumbira.

(kurir.rs)