STIGAO VELIKI HOROSKOP ZA JUNI 2021., KOGA ČEKA FINANSIJSKI DOBITAK: Ovi znakovi nek se pripreme na loše vijesti!

Novosti

Nastavlja se period od pomrčine Mjeseca uz retrogradni Saturn, Pluton, Merkur i krajem mjeseca Neptun pa nikako ne dozvolite da vas prevari retrogradni Merkur u kvadratu s Neptunom i začara svojim bajkovitim pričama dok vas nevolja može sačekati iza ugla.

Rijetke su osobe koje mogu imati sreće s ovim aspektima. Sunce će tranzitirati kroz Blizance do 21.06. pa možemo biti malo površniji, lakomisleniji i bezbrižniji. Ipak se preporučuje oprez, jer će biti djelomična pomrčina i u kvadratu s Neptunom što bi moglo izazvati nevolje.

Merkur će biti retrogradan do 23.06. pa u tom periodu ne treba donositi bitne odluke već postojeće planove možete dopuniti ili izmijeniti tj. završiti započeto. Svakako mnoge stvari mogu biti pomaknute ili da se nešto čeka, ispravlja i popravlja. Početak mjeseca nam može djelovati kao da donosi odlične prilike i ponude pa ipak može njihova nerealnost za par dana donijeti pad i realnu činjenicu.

-->

Mars i Pluton će biti u opoziciji i velikom sukobu, dok će Merkur pomutiti razum uz disonantnost Neptuna pa mnoge osobe mogu postati žrtve laži i prevare pa čak i pljačke. Budite posebno oprezni kome dajete povjerenje i informacije, sa strancima. Ne istjerujte pravdu i izbjegavajte sukobe.

Još konstantan kvadrat Saturna i Urana dolijevaju ulje na vatru pa konflikt dolazi da se sačuva sve što je vrijedno ili da sruši i sve uništi pa da krene skroz nova budućnost. Mlad Mjesec i djelomična pomrčina Sunca će biti 10.06. u Blizancima pa se ne preporučuje da gurate sebe u prvi plan. Pojačan oprez kada je komunikacija u pitanju tj. pazite što pričate i kakve podjele pravite.

Kada Sunce prijeđe u Raka 21.06. onda mnoge osobe mogu raditi na uređenju svog doma, popravljati obiteljske odnose i općenito se baviti uređenjem svega što je vezano za obitelj. Sami kraj mjeseca može za mnoge osobe biti olakšanje i divan period već samim završetkom retrogradnog Merkura pa možete putovati, družiti se, praviti zabave, primati lijepe informacije, nova znanja. Kako je bilo turbulencija ipak od 23. možete živnuti i mnoge stvari mogu krenuti pozitivnim tokovima.

Što mogu očekivati pojedinačni znakovi Zodijaka u junu?

OVAN

Dragi Ovnovi, kada je posao u pitanju vaše velike ambicije bi mogle učiniti svoje. Veliki uspjeh i sreća su vam na dohvat ruke pa uzmite sve što vam se pruža. Posebna poslovna ponuda dolazi krajem lipnja/juna pa se ne preporučuje da je ispustite ili odbijete.

Pojedini Ovnovi rješavaju financijske probleme. Ne izbjegavajte teške poslove, jer vam baš oni mogu donijeti ugled i bolju financijsku mogućnost. Emotivno, sve je na vašoj strani pa ako ste sami predstoji vam novo poznanstvo.

Moguće je i previranje koga da odaberete između dva kandidata. Pojedini Ovnovi mogu odabrati i bivšu ljubav. Zauzete osobe trebaju biti nježnije i tolerantnije prema voljenoj osobi i bliskom okruženju. Zdravlje je dobro i zračite pozitivnom energijom.

BIK

Dragi Bikovi, kada je posao u pitanju, nije vrijeme da se opuštate i prepuštate niti da očekujete pomoć, već se oslonite samo na sebe. Moguće su prepreke pa ne obraćajte pažnju već idite naprijed prema cilju. U ovom mjesecu financije mogu biti nestabilne pa se suzdržite od prekomjernog trošenja. Pojedini Bikovi mogu imati iznenadne novčane priljeve dok neki imaju neugodne preokrete.

Moguća su nerazumijevanja od strane drugih kada su vaši projekti i ciljevi u pitanju. Bitno je da budete strpljivi i sačekate da se uvjere da su vaše ideje prave. Emotivno su vam zvijezde naklonjene pa ako postoji osoba koja vam se sviđa, sada je pravo vrijeme da joj to i pokažete i da joj pomognete na neki način ako ima problema.

Zauzeti Bikovi su u dosta mirnoj zajednici mada bi oko sredine mjeseca moglo doći do nekog duševnog nemira. Sada nije vrijeme da preodgajate partnera niti da budete previše zahtjevni. Shvatite to na vrijeme inače vas takvo ponašanje može dovesti u svađu. Zdravlje bi mogla narušiti tuga, žaljenje za propuštenim prilikama ili problemi na radnom mjestu. Šećite u prirodi da se opustite.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, kada je posao u pitanju ovo je vaš najbolji period i vaša vladavina pa možete imati rijetke mogućnosti da radite i budete zadovoljni. Zahvaljujući svojoj odličnoj komunikaciji i energičnosti, možete sprovesti sve što ste zamislili i planirali pa budite zahvalni. Kako je Merkur Retrogradan onda se može dogoditi da vaši neki napori ne budu adekvatno nagrađeni ili plaćeni, ali ne očajavajte, jer već od 23. dolazi nagrada i nova zaduženja koja će nadoknaditi sve propušteno.

Profit je dobar za privatne biznise od ranijih poslova ili nekih novih projekata. Pojedini Blizanci se penju na stepenicu više u poslovnom krugu. Ako imate neke pravne procese sada je dobro da se riješe. Emotivno je potrebno uspostaviti balans između partnera, prijatelja i rodbine.

Pojačana je privlačnost, vaš šarm dolazi do izražaja pa ako ste slobodni možete osvojiti srce osobe koja vas privlači. Svi zauzeti Blizanci sada mogu učvrstiti svoj brak ili vezu. Ugodna iznenađenja možete očekivati od partnera, djece ili od šireg kruga rodbine. Kada je zdravlje u pitanju nisu vam prikazane nikakve bolesti. Jednostavno sjajite.

RAK

Dragi Rakovi, kada je posao u pitanju moguć je malo teži period početkom mjeseca, mada će kraj mjeseca dati vrlo povoljne mogućnosti. Nije vrijeme da krivite druge ljude za svoje neuspjehe već krenite naprijed i ne osvrćite se tko je što i kako napravio i tko je prvi počeo. Maštu ostavite po strani i pokrenite svoju kreativnost, optimizam i samopouzdanje.

Sada financije ovise isključivo od vašeg ponašanja i rada. Bez straha i panike imajte u svijesti da vi uvijek imate koliko vam je potrebno. Strpljivost je vrlo efektna u ovom mjesecu i da poštujete ono što imate. Emotivno slobodni Rakovi u ovom mjesecu mogu upoznati svoju srodnu dušu.

Krećite se, izlazite, družite, a manje vremena provodite u kući. Zauzeti Rakovi bi mogli imati problema baš zbog zauzetosti sobom i svojim osjećajima. Potrebno je da mislite i na partnera i da mu posvetite pažnju ili da uspostavite balans kada su emocije u pitanju. Nisu samo vaš problemi bitni jer i partner ima probleme pa ga shvatite. Izbjegavajte nervozu i stres, jer svi problemi dolaze zbog toga.

LAV

Dragi Lavovi, kada je posao u pitanju već početkom mjeseca mogli bi biti na nekom rukovodećem mjestu. Nije vrijeme da se mnogo promišljate i razmišljate, već prihvatite i pokažite koliko ste sposobni i dorasli tom položaju. Pojedini Lavovi će morati steći znanje da bi napredovali i promijenili svoje radno mjesto.

Ovaj mjesec vam obećava veliki uspjeh pa se ne plašite ući u nešto novo i bolje. Birajte najkraći put do cilja i uspjeh je zagarantiran. Mnogim Lavovima se mogu ostvariti snovi kada je karijera u pitanju. Financije će malo kasniti pa ipak racionalno trošite novac.

Emotivno pravu sreću i procvat možete imati pred kraj mjeseca. Ljubomoru bi trebali suzbiti, a posebno ako ste u vezi ili braku jer je vrijeme da vjerujete svom partneru. Ne prepuštajte se sumnjičavim emocijama. Tužne misli i prepuštanje pesimizmu može vam dati neke psihosomatske probleme pa se čuvajte.

DJEVICA

Drage Djevice, kada je posao u pitanju, uslijed retrogradnosti Merkura do 23.06. mogu se pojaviti mnogi sitni problemi koji zahtijevaju hitna rješenja. Budite otvoreni i dobronamjerni kako bi izbjegli potencijalne konflikte s kolegama. Mudrost i lukavost mogu vas zaštititi od zlonamjernih ljudi na poslu i u svom okruženju.

Pojedine Djevice u ovom mjesecu mogu smisliti originalnu ideju za posao ili dobiti odličnu poslovnu ponudu. Emotivno, sve promjene, ma koliko vam se činile lošije, ipak idu na bolje, od obiteljskih odnosa pa do bliskih i dragih ljudi.

U prvoj polovini mjeseca možete sa zadovoljstvom uložiti emocije i energiju u opremanje kuće. Svi koji vam pomažu i dobri su prema vama, izbjegavajte to zloupotrijebiti. Slobodne Djevice od 21.06. mogu imati priliku za sudbonosno poznanstvo i lijepe emotivne prilike. Pronađite uzrok vašim brigama i nezadovoljstvu pa će i zdravlje biti mnogo bolje.

VAGA

Drage Vage, kada je posao u pitanju vi u ovom mjesecu trebate malo prikočiti, posebno ako sebe gurate u prvi plan, jer možete se zamjeriti kolegama ili nadređenima. Bilo bi mudro da prepustite vašim kolegama da rade umjesto vas i da rješavaju bitne stvari. Nakon izvjesnog vremena vi možete shvatiti da je sve onako kako i treba biti. Ne preporučuje se ništa novo u poslu već da se završi sve već započeto i da teče sve svojim tokom.

Kako sve radite revnosno vi dobivate pohvale od svog okruženja i dobar poslovni ugled. Financije su dosta u disbalansu pa se ne preporučuje da uzimate novac na zajam. Skromnost je jako bitna u ovom mjesecu pa poslije možete potraživati i bolju plaću. Emotivno, mnoge Vage koje su zauzete mogu poželjeti da budu same i ostave partnera.

Dobro razmislite ako ste već duže vrijeme nezadovoljni i umorni od svega u vezi, onda će vam dobro doći samoća. Pojedine Vage kroz iskren razgovor mogu svoju vezu dovesti do međusobnog dogovora bez svađe i iznošenja loših stvari. Pojedine osobe učvršćuju svoju vezu i provode sve više vremena sa svojim partnerom, gdje se sve više uvjeravate da je to prava osoba za vas. Moguće su glavobolje pa izbjegavajte da negativne misli koje su vas pogodile stalno nosite sa sobom.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, kada je posao u pitanju vas je ponijela energija gordosti i uspjeha pa budite oprezni i konzultirajte se s kolegama i šefovima pri donošenju nekih bitnih odluka. Sada vam je bitna dobrodušnost i skromnost pa ako vam se pojave neke prepreke do cilja, suzbijte aroganciju i odustanite sa tog puta do cilja.

Pojedine osobe mogu imati i teškoće pa je najbolje da ih prihvatite kao upozorenje. Jednostavno ovaj mjesec vam nije najbolje naklonjen za posao niti neka unapređenja. Kada su financije u pitanju u toj sferi imate više sreće, iz više izvora vam dolazi novac. Moguće da je to hobi, dodatni posao i već postojeći, sve pomalo.

Emotivno, vi želite biti slobodni pa se može pobuniti voljena osoba, obitelj i bliski ljudi. Napravite balans inače u protivnom vam mogu okrenuti leđa pa će biti teško da dokažete koliko vam je stalo do njih.

Slobodni Škorpioni neće imati neke bitne ponude, ali ipak će biti interesantan mjesec uz flert i interesantnu komunikaciju bez planiranja budućnosti. Izbjegavajte razmišljanja o prošlosti i nemojte prenagliti s poslom, uspostavite balans u svemu.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, kada je posao u pitanju vi trebate voditi računa o koncentraciji, jer svi bukvalno vas promatraju i čekaju vašu grešku, a kako je Merkur retrogradan onda su i moguće greške. Bilo bi mudro da radite poslove po prioritetu, a ne da sve hoćete odjednom. Vaše stečene pozicije mogu biti ugrožene zbog grešaka koje pravite, jer one mogu biti trajne i nepopravljive.

Sada se javlja konkurencija i zavidne osobe vas mogu ogovarati. Kada je trgovina u pitanju najbolje da ovaj mjesec ne riskirate u ničemu. Malo više sreće imaju osobe koje su u komunikaciji i angažirane kreativno. Ne prihvaćajte nove osobe u svoj život ozbiljno i ne pričajte o svojim poslovnim planovima.

Emotivno, kako ste vi optimisti, vaše srce će jače kucati jer vas čeka puno romanse i lijepih osjećaja. Ako imate partnera onda se fokusirajte i na njega, ne samo na sebe. Partneru je dosta da vi samo gurate sebe u prvi plan pa otuda mogu doći nesporazumi.

Slobodni Strijelci će po svoj prilici ostati slobodni uz dosta druženja, flerta i udvaranja do pred kraj mjeseca kada ih može ozbiljno zainteresirati jedna osoba. Potrebne su vam fizičke aktivnosti, šetnje. Čuvajte se prehlade.

JARAC

Dragi Jarci, kada je posao u pitanju da ne dođe do veće turbulencije najbolje da sve obaveze izvršavate na vrijeme. Kako je Merkur retrogradan onda poslove koji iziskuju koncentraciju ostavite za kraj mjeseca. Iako su vam neki poslovni ciljevi bili nedostižni, vi ih sada možete ostvariti u ovom mjesecu.

Vjerujte u sebe i svoje mogućnosti. Moguće je da neke stvari budu u kašnjenju zbog kolega i zbog njihove neodgovornosti i neozbiljnosti. Mnoge stvari bi bilo dobro da planirate za drugu polovinu mjeseca, jer vam se vraća koncentracija i donosite dobre odluke.

Veće priljeve novca možete imati pa nešto i uštedite, jer će vam trebati za poslije. Emotivno, od vas se traži da izdvojite vrijeme za komunikaciju, a vi ste zauzeti pa može doći do većih nesporazuma u prvoj polovini mjeseca. Slobodni Jarci bi trebali žrtvovati svoju slobodu i pred sam kraj mjeseca bi mogli sresti svoju srodnu dušu. Bavite se sportom, boravite u prirodi i manje radite.

VODOLIJA

Dragi Vodenjaci, kada je posao u pitanju, kod vas sve teče dosta dobro i ne preporučuje se da pokrećete nešto originalno i novo, posebno ako riskirate i niste sigurni. Bitno je da uspostavite skladne odnose s kolegama da bi vaš tim bio napredan. Ne precjenjujte svoju snagu i mogućnosti. Uzmite poslove s kojima možete izaći na kraj i ne pretjerujte. Kada su financije u pitanju i tu ste neumjereni, trčite za novcem, onda neumjereno trošite pa obratite pažnju i napravite balans.

Ne preporučuje se da uzimate kredit već se usmjerite samo na svoje osobno, što i koliko imate. Emotivno je divan period pa se možete mnogo zaljubiti, dok neki mogu i odbiti osobu koja se već neko vrijeme nudi ili da jednostavno imate dosta ponuda pa ni sami ne znate kome dati priliku.

Ljubav se može događati na poslu pa budite oprezni da nešto ne pokvarite. Zauzeti Vodenjaci mogu imati nesuglasica samo ako ne daju kompromis, inače veza može biti mirna i harmonična. Ako dođe do konflikta poštedite djecu ako ih imate. Kronični bolesnici bi mogli imati problema pa se na vrijeme posavjetujte s liječnikom.

RIBE

Drage Ribe, kada je posao u pitanju, potrebna vam je hrabrost da donesete neke odluke. Preporučuje se da s drugim poslovnim kolegama i šefovima budete diskretni. Nikakva predstavljanja sebe ili neka uspoređenja vam ne mogu pomoći koliko može mir i kompaktnost u timu. Jupiter je u vašem znaku i svi poslovi sa strancima i inozemstvom mogu vam dati odlične rezultate.

Moguće je da pretvorite neki svoj hobi u profesionalni rad što vam može donijeti dodatnu zaradu. Mnoge pozitivne sudbinske poklone sada dobivate. Emotivno, mnoge Ribe koje su imale povremena viđanja s partnerom, sada trebaju donijeti odluku – ili brak ili razlaz.

Svakako vi birate što vama odgovara. Zauzete Ribe se trude da svoju vezu ili brak drže u harmoniji i da nadvladaju sve nesuglasice do kraja mjeseca pa ako uspijete predstoji vam divan kraj mjeseca i planiranje budućnosti.

Sretno u svemu, piše Atma.hr.