“Kad iz OPANKA uđeš u bijele čizme”, KRISTINA MANDARINA SE VRATILA NA ŠTAND: Ponovo prodaje, ali sad lubenice i SVI GLEDAJU U NJENO LICE

Novosti

Foto: Printscreen

Kristina Mandarina, čije je pravo ime Kristina Penava (22), proslavila se na društvenim mrežama nakon što su je primijetili na štandu sa mandarinama 2019. godine.

Od tada privlači pažnju transformacijama izgleda i plastičnim operacijama, a sad je ponovno na starom poslu zbog kojeg se i proslavila.

-->

Ovog puta Kristina ima drugačiji asortiman, prodaje lubenice, trešnje i dinje. Iako se na Instagramu uljepšava, za posao to nije potrebno, pa je obukla širu majicu sa slikom kosturske glave ispod koje je top i šorts.

Nedavno je pratioce na Instagramu šokirala novim usnama koje je povećala filerima, ali na najnovijim fotografijama sa štanda čine se ipak manje nego na fotkama.

mandarina

foto: Instagram

 Toliko si pretjerala sa operacijama da više ne izgledaš kao ona lijepa djevojka koja prodaje mandarine. Prirodna i normalna. Stvarno si pretjerala. Ali tako je to kada iz opanaka ideš u te bijele čizme – jedan je od komentara.

(Novi.ba/BlicŽena)