UDEBLJALA SE 16 kg, A TEK NJENA KOSA! TRUDNA ŠEHERZADA PONOVO PROMIJENILA IZGLED: Više nema kratku frizuru, 1 DETALJ SVIMA PARA OČI

Novosti

Slavna Turkinja, gledaocima najpoznatija po ulozi Šeherezade, objavila je fotografiju s “baby showera”, na kojoj se vidi torta s figuricom bebe. “Željela sam da podijelim sa vama sreću”, napisala je u jednoj od svojih objava i dodala: “Bog zna koliko sam to željela”.

Brerguzal Korel (38) i Halit Ergenč (50), najpoznatiji turski glumački par, vijest o trudnoći objavili su još u aprilu, a sada su na društvenim mrežama otkrili kako će nakon sinova Alija i Hana dobiti djevojčicu.

Berguzal je prije nekoliko dana turskim medijima opisala kako se osjeća.

“Trudnoća je istovremeno zastrašujuća i predivna. Postoje neke stvari koje su lakše nego u ranijim trudnoćama, jer znate šta vas čeka, ali u drugim je puno teže. Recimo, dobila sam 16 kilograma već sada, dok sam u prvoj trudnoći u ovom periodu dobila devet ili deset kilograma. No, to su slatke brige”, poručila je.

Evo kako Šeherzada sija u trećoj trudnoći:

Varao trudnu ženu sa 12 godina mlađom koleginicom

Inače, kad je imala 23 godine Berguzal je upoznala 12 godina starijeg Halita, kolegu koji je u “1001. noći” glumio Onura. Halit je tada bio u braku s glumicom Gizem Sojsaldi. Nije trebalo dugo da iskre na setu krenu, a sve je dodatno začinilo putovanje u Pariz iz 2008. godine.

Na snimanju serije “1001 noć” između Onura i Šeherezade rodila se prava ljubav. Halit se nakon 10 mjeseci razveo od Gizem, a ona je tada bila trudna. On joj je dao do znanja da njegovo srce pripada drugoj – Berguzar.

U potpunom očaju, Gizem je odlučila da pobaci, a Berguzar je zbog Halita ostavila svog dečka uz manje posljedice nego što je donio Halitov razvod.

Nakon razvoda, bivšoj supruzi isplatio je oko 250.000 turskih lira. Po završetku serije, Halit i Berguzar su se vjenčali, a porodičan život su započeli u jednom od prvih bogatih naselja u Istanbulu.

Nakon što je Halit dobio ulogu u seriji “Sulejman Veličanstveni” počele su glasine da su se javili problemi u braku jer se na setu pojavila prelijepa Merjem Uzerli koja je igrala Hurem. Njihove scene u kojima su bliski i razmijenjuju nježnosti bile su dovoljne da Berguzar izgubi živce, a medijima je to bilo dovoljno da počnu da pišu kako se par razvodi. Ubrzo se ispostavilo kako je to netačna informacija.

(Novi.ba/BlicŽena)