PROVJERENO RADI! ŽENA POKAZALA TRIK KAKO UBLAŽITI MENSTRUALNE BOLOVE – OLOVKOM: Kako ovo prije nismo znale? Tablete vam više neće trebati

Novosti Zdravlje

Dok neke žene imaju samo blage menstrualne simptome, druge se svaka četiri tjedna naoružaju s termoforima i lijekovima protiv bolova.

Grčevi, kao i bolovi u trbuhu i leđima, zaista nas mogu izbaciti iz kolosijeka i možda čak i strpati u krevet na nekoliko dana. 

TikTokerica odlučila je svojim pratiteljima pružiti lijek: podijelila je video u kojem pokazuje kako se menstrualna bol može ublažiti bez lijekova. Sve što ti treba je olovka.

Kao i mi, tako i naša menstruacija ima osobnost i to je OK: jesi li tip “Ne obraćaj mi se” ili “Daj hranu i bit ću mirna” Trik protiv menstrualne boli Žena, koja se na TikToku naziva „lessiamac“, kune se u trik koji demonstrira u videu: uzme olovku u ruku i trlja kraj gumice o takozvanu Fossa triangularis, trokutastu udubinu na gornjem rubu ušne školjke.

NJEN SNIMAK POGLEDAJTE NA OVOM LINKU.

Ovo područje treba masirati minutu malim kružnim pokretima – tada je red na drugo uho.

Čini se da ovaj trik nije potpuno apsurdan, uostalom, uho ima određene refleksne zone koje pritiskom pokreću reakcije u drugim dijelovima tijela. Kao akupresurna metoda na uhu, stavljanje štipaljke također se smatra korisnim, pa zašto ne bi koristila i olovku?

Trik je potaknuo entuzijazam na Internetu

Video je lajkan već 1,5 milijuna puta i vrlo je popularan. Mnogi su njezini sljedbenici i sami isprobali trik i oduševljeni su. „Uistinu djeluje! Ovaj put nisam morala uzimati ibuprofen, a obično uzmem 10-15 tijekom svog tjedna“, napisala je jedna korisnica. „Doslovno ću baciti sve lijekove, ovo mi je promijenilo život“, oduševljeno je komentirala druga. 

(Miss7.24sata.hr)