URADITE OVO SA ŠPORETOM I NIKADA NEĆETE BITI BEZ PARA: 3 prosta pravila prizivaju bogatstvo a da to i ne znate

Novosti

Kuhinja je jedna od najvažnijih prostorija u vašem domu, kad je riječ o feng šuiju, drevnoj kineskoj vještini i filozofiji uređenja prostora sa ciljem protoka pozitivne energije. U kuhinji se provodi dosta vremena i ona je često mjesto okupljanja porodice i prijatelja.

Ključni predmet u ovoj prostoriji jeste šoret, na koji se odnosi najviše feng šui savjeta. 

Važno je mjesto

-->

Šporet predstavlja vašu finansijsku situaciju, karijeru i kako je najbolje da se hranite da biste bili što uspješniji. Jedna od najvažnijih stvari koju treba da uzmete u obzir jeste njegovo mjesto u kuhinji. Da biste kontrolisali svoju finansijsku situaciju i domaćinstvo, trebalo bi da šporet stoji na takvom mjestu da kada kuhate vidite vrata, ali da niste u ravni sa vratima. To vam omogućava da imate kontrolu nad svojim životom, karijerom i finansijama, da privlačite dobre prilike, kao i da održavate dobru energiju u porodici.

spore

Međutim, kako često nije moguće promijeniti mesto šporetu, možete da stavite ogledalo na mjestu koje vam omogućava da vidite vrata iza sebe dok kuhate.

Što više ringli – to bolje!

U feng šuiju, više ringli na šporetu predstavlja više mogućnosti i izvora bogatstva, a samim tim i veći prosperitet i uspjeh u karijeri. Da biste povećali mogućnosti za bogatstvo, povećajte broj ringli! Iumajte ovo u vidu kada kupujete nov šporet. Ako je ikako moguće, potrudite se da izbjegnete male sporete sa dvije ringle,prenosi Mondo.

Ako niste u prilici da kupite nov uređaj, pribjegnite triku sa ogledalima. Udvostručite broj ringli tako što ćete postaviti ogledalo na mjesto u kojem će se ogledati, a samim tim i stvoriti iluziju da ih je više.

Rotirajte grijana tijela

Šporet (a samim tim i ringle) predstavljaju vaše bogatstvo i finansijsku situaciju. Većina nas najčešće koristi uvijek iste ringle, a da o tome i ne razmišljamo. Ukoliko želite da privučete energiju novca i obilje poslovnih prilika u vaš dom, rotirajte ih. Bitno je da neke ne ostanu neupotrebljene, kako ne bi došlo do blokiranja finansija. 

Takođe je važno da šporet koristite svakodnevno. Čak i ako niste planirali da kuhate, stavite samo  vodu da proključa, to će vam pomoći da aktivirate bogatstvo i karijeru.