TO JE NEŠTO JAČE OD LJUBAVI, ROĐENI SU JEDNO ZA DRUGO: 6 horoskopskih parova koji su kao STVORENI da budu u braku

Novosti

Komplikovano je biti u vezi. Nikada ne možete sa sigurnošću znati koja osoba je najbolja za vas. Nikada ne možete znati ko će vam se dopasti. Možda vam se neko zaista dopada, ali vaša veza nije jaka kao što biste željeli.

Pa kako onda da znate ko je ona prava osoba? Možda ne možete znati da li je neko savršen za vas, ali možete znati njihov horoskopski znak. Neki znakovi idu bolje sa određenim znakovima. Horoskop određuje prirodu osobe, pa će osobe sa sličnim i li podudarnim prirodama imati bolju hemiju i sjajan odnos. Pitanje je: ko se sa kim slaže?

1. Vaga i Škorpija

-->

I Vage i Škorpije su potajno strastveni. Zato su sjajni partneri i prijatelji. Vage čeznu da budu željene, dok su Škorpije pomalo posesivne. Štaviše, Škorpijama je uvijek potreban savjet, a Vage su najbolji savetnici. U ovom odnosu, oba partnera ispunjavaju potrebe onog drugog.
Vage i Škorpije obično izgledaju kao da imaju različita interesovanja i ličnosti: možda čak i oklevaju da započnu vezu. Međutim, kada jednom provedu vrijeme zajedno, počet će da se razumiju i otkriće da hemiju koja postoji između njih ne mogu osjetiti ni sa kim drugim.


2. Ribe i Rak

Ovo su dva najemotivnija znaka u zodijaku. Osim snažnih emocija, oni posjeduju i dobre intuitivne vještine. Zbog ovih sličnosti, ovi znakovi se razumiju na potpuno novi način. Nijedan drugi znak nije sposoban da razumije ovo dvoje kako se oni međusobno razumiju. Kada Ribe sretnu Raka, oni odmah počinju da se dopadaju jedni drugima. Oni su specifični na način koji niko drugi ne može razumeti, pa su srećni u svojoj vezi jer znaju da ih partner razume. Kada su zajedno, napetost između njih se može seći nožem. Ribe i Rakovi međusobno balansiraju. Dok Ribe sve osjećaju i primijećuju, Rakovi istražuju sopstvenu kreativnost i intuitivne sposobnosti. Osobe u oba ova znaka imaju slična interesovanja i razumiju probleme onih drugih.


3. Strijelac i Ovan

Kada su ova dva znaka zajedno, bijeg od stvarnosti je neizbježan. Oni vole da razmišljaju jedno o drugom, organizuju putovanja i diskutuju o svim čudnim činjenicama u univerzumu. Ovo dvoje su intelektualne srodne duše, mislioci, snažne volje. Oni se dive ovim kvalitetima u onom drugom i tako stvaraju nevjerovatnu simbiozu. Prije nego što započnu romansu, vjerovatno će prvo biti prijatelji.


4. Blizanci i Vodolija

Blizanci i Vodolije su kao magneti, odnosno suprotnosti koje se privlače. Oni su suprotni ekstremi. Blizanci kao rasijani i neodlučni, a Vodolije jake volje i posvećene stvaraju balans jedno drugom u životu: Blizanci opuštaju Vodolije, a Vodolije pomažu Blizancima da pronađu svoj put. Ovaj odnos obično uspjeva, jer uprkos svim razlikama, oni imaju slične ciljeve: sretan, izbalansiran život. Iako možda imaju različita mišljenja kako ostvariti te ciljeve, oslanjaju se jedno na drugo kako bi ih postigli.

5. Djevica i Bik

Kada se kaže “rođeni jedno za drugo”, sigurno se misli na Djevicu i Bika. Oboje imaju sposobnost da izbalanisraju snove onog drugog. Oni mogu biti sjajni poslovni partneri i najbolji prijatelji. Ipak, onda kada su u vezi, oni su jedan od najjačih parova i razumeju se na nivou koji nikada ne bi dostigli sa nekim drugim znakom. Bik je samouvjeren i ima odličan ukus, što privlači Djevicu. Djevica, sa druge strane, ume da prizemlji Bika. Zbog ovoga, oni se privlače i uživaju u međusobnom društvu. Kada su zajedno, oni razumiju šta je važno u životu i znaju kako da njihov zajednički život bude ispunjen i sretan.

6. Vaga i RakRak i Vaga upotpunjuju jedno drugo. Dok su Rakovi ekstremno emotivni, Vage su prilično razumne. Ipak, uprkos njihovom razumu, Vage su veoma prohtevne, a tu njihovu potrebu Rak najbolje ispunjava. Rak uspjeva da učini da se Vage osjete željenim i voljenim. Ova dva znaka su rođeni prijatelji. I Rakovi i Vage se osjećaju ugodno sa nekim ko ih potpuno razumije. Zato, kada su zajedno, veza između njih postaje toliko jaka da ih je nemoguće razdvojiti. Kada se ova dva znaka sretnu, oni ne žele da pričekaju sa vjenčanjem. Čim uvide koliko se razumiju, oni ne gube vreme i odmah počinju sa planiranjem zajedničkog života. Rakovi oduvijek žele da se skrase i njima će ovaj rani brak uvijek funkcionisati.