TEŠKO VAMA AKO STE OVAJ ZNAK: Ljeto će JEDNOM ZNAKU BITI NESRETNO, astrolozi upozoravaju na težak period koji slijedi

Novosti

ASTROLOGIJA

Ljeto je period pun pozitivnih vibracija, romantičnih varnica, novih ljubavi i avantura, ali prema astrolozima jedan znak zodijaka neće baš biti srećne ruke ovog ljeta.

Dragi Rakovi pred vama su brojni izazovi tokom ljeta 2021. godine. Očekuju vas različiti problemi na poslu, a možete ih riješiti jedino na diplomatski način. 

Biće vrlo teško da obuzdate i kontrolišete emocije, posebno negativne. Mogući su izlivi besa i nestrpljenje. Pojačana osjetljivost vas dodatno uznemirava, ali što se više opirete osjećanjima, ona će sve više navirati.

-->

U ljubavi vam se dešavaju turbulentne promjene. Partner će teško razumjeti vaše želje i zahtjeve, a vi nemate strpljenja za razrješavanje starih problema.

Najbolje je da prihvatite negativne emocije sa kojima se suočavate, priznajte ih, osvestite, a onda jednu po jednu otpustite. Tehnike poput meditacije i joge mogu vam pomoći da se opustite i očistite od toksičnih osjećanja. 

Okružite se pozitivnim ljudima, izlazite, otvoreno razgovarajte o izazovima. Krej ljeta i početak jeseni može vam vratiti mir i jasniju viziju.