SJEĆATE SE SUSANE BOYLE? SKROMNA KUĆANICA ZARADILA JE 22 MILIONA FUNTI: Prošlo je 12 godina, evo kako danas izgleda – DA LI JE MOGUĆE?

Novosti

usan Boyle ovih je dana proslavila 60. rođendan. Škotska pjevačica stekla je veliku slavu nakon što je pred milijunima gledatelja showa ‘Britain’s Got Talent’ otpjevala pjesmu “I Dreamed a Dream” iz mjuzikla Les Misérables i u samo 72 sata prikupila više od  2.5 milijuna pregleda na YouTubeu. Bilo je to 2009. godine, a u proteklih 12 godina njezin se život promijenio iz temelja. Iako je napravila karijeru kroz koju je zaradila više od 22 milijuna funti, nastavila je živjeti skromnim životom. Dokaz da je i dalje skromna jest da se ne želi iseliti iz svoje male kuće u kojoj je odrasla u Lothianu, iako se može odmah preseliti u luksuznu vilu s bazenom, a od skupih stvari sebi je priuštila jedino bundu i klavir te polaganje vozačkog ispita kojeg i dalje nije uspjela položiti. Susan je proteklih godina dosta poradila na svom izgledu pa sada, smatraju mnogi, izgleda bolje nego ikad. U veljači prošle godine priznala je da je dobila mnoge ljubavne i bračne ponude. Unatoč svemu tome, ona je i dalje sama, a za jedan časopis je otkrila kako je prošlo više od šest godina otkad je bila na posljednjem spoju s muškarcem.- Mislite, izlazim li s muškarcima?

https://www.instagram.com/p/BrSounhlTPX/

Mlađe žene možda izlaze, ali ja nemam vremena. Ipak, lijepo što me to pitate. Imala sam spoj u Americi prije šest godina, trajao je točno 45 minuta. Otišla sam na masažu u spa-zonu jednog hotela i tamo srela liječnika s kojim sam izašla na ručak. Nisam to nikome rekla i moj je tim mislio da sam oteta i stvarno su se uspaničili jer sam imala nastup te večeri. Tip je bio drag ali nije bio za mene, ne bih se mogla nositi s tolikom odgovornošću – otkrila je tada Boyle za medije.