SJEĆATE LI SE LIJEPE SEMI DŽO IZ KARINGTON DINASTIJE?: Njene nove slike će vas uplašiti, EVO KAKO OVA GLUMICA (59) DANAS IZGEDA

Novosti

Foto: Profimedia

Američka glumica Heder Loklir (59) je najpoznatija po ulozi Semi Džo iz Dinastije, kao i Amande Vudvard u seriji “Melrose Place”.

Naša publika je zna i iz serije “Spin City”.

-->

Nazivali su je “ljepoticom epskih razmjera”, bila je četiri puta nominovana za Zlatni Globus, a danas je meta tabloida i paparaca jer svoj život ne može da dovede u red.

heather-locklear-3

foto: Profimedia

Postoje dva tipa poznatih ličnosti – oni koji pate u samoći i ne izlaze u javnost da bi prosvetlili publiku svojim greškama i ovi drugi koji upravo sve to rade. Heder spada u ovu prvu kategoriju.

Američka miljenica imala je karijeru u svojim rukama i držala je čvrsto sve do početka 21. vijeka. Producenti je više nisu zvali, u medijima je ostala “samo” zvijezda serije “Melrose Place” i žena kojoj su zavidjele druge žene.

2612637-dinastija-ff

foto: Profimedia

Loklir je bila udata za Tomija Lija od kog se razvela 1993. godine, a onda se ponovo udala za gitaristu Bona Džovija – Ričija Samboru. Poslije razvoda od drugog supruga 2006. godine počeli su problemi.

Glumica je bila uhapšena u Kaliforniji 2008. godine zbog vožnje u al*oholisanom stanju. Testovi su pokazali da je pored al*ohola Loklir uzimala i određene opijate. Početkom 2017. godine ponovo je otišla u rehabilitacijski centar za odvikavanje od dro*e i al*ohola.

Paparaci su nedavno fotografisali Heder.

2587149-hederloklir-1-ff

foto: Profimedia

Opet vidimo još jednu nezadovoljnu holivudsku ženu koja je u vrtlogu razvoda i ličnih problema promijenila lični opis da bi se osjećala sretnije. Heder Loklir nikad nije željela da priča za medije o problemima koji su je snašli, iako se nagađalo da je pokušala prije tri godine da se ubije.

2587147-hederloklir-3-ff

foto: Profimedia

(Novi.ba/BlicŽena)