Rodila sam sina 2011. godine, a onda se 7 godina kasnije DESILA NEVJEROVATNA STVAR: “Kada vide moju djecu, niko u OVO NE VJERUJE, ali to je potpuna istina”

Novosti

Foto: Profimedia

Dječak po imenu Hugo ima 10 godina i jasno je najstariji među troje djece, koliko ih imaju Helen i Oliver. Koko i Monti su mlađi od njega sedam godina. Pa opet, oni su trojke.

Helen (42) i Oliver (41) dugo su vodili borbu za potomstvo. Helen je prošla 10 napornih zahvata vantjelesne oplodnje, a to je koštalo toliko da su morali da prodaju i kuću. Tako su 2011. godine dobili Huga, a 2018. godine su od istih tih jajnih ćelija dobili Koko i Montija.

-->

Iako je razlika u godinama velika, Helen objašnjava da se ponašaju kao prave trojke.

wsk9kpturbxy8ymzq4mzvmody2zjzjnjlhzmmzzmjkntu0m2u2mtnkns5qcgerkwlnap4agaewbq

foto: Profimedia

– Oni čak završavaju jedni drugima rečenice. Naravno, veoma i liče. Svi smo čuli da blizanci i trojke budu nevjerovatno povezani od početka. Iako je Hugo stariji od njih i vjerovatno bi mu bebe dosađivale, vidi se da imaju posebnu vezu jer je veoma vezan za njih – kaže Helen, bivša manekenka.

vbmk9kpturbxy85ywjmnzcymgi1odkymdg3y2qxm2i3mddhnjdimty3yy5qcgerkwlnap4agaewbq

foto: Profimedia

– Svi su isti, svi su imali jednu malu korekciju na jeziku, svo troje mrze puter i obožavaju Hulka. Neverovatno, zaista i svi se čude tome, pa čak i ljekari ali to je jednostavno tako – kaže Helen, dodajući i da je njena borba bila teška i mentalno i fizički, ali i finansijski.

– Oliver i ja smo taman planirali da odustanemo od pokušaja vantjelesne oplodnje kada se desilo čudo i stigao je Hugo – kaže.

(Žena Blic)