“POSLIJE TAKMIČENJA SLIJEDI IZNENAĐENJE” Otkriveno šta učesnike “Zvezda Granda” čeka nakon finala – OVO JE KRUNA SEZONE

Novosti

Žiri sa nestpljenjem iščekuje večerašnje finale muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” i potajno se nada da će baš njihov kandidat izvojevati pobjedu.

Viki Miljković je prokomentarisala da jedva čeka finalno veče, ali i zašto sada češće umije da uzrati na doskočice ostalih članova žirija:

1620991075-zvezde-granda-750x500

– Znala sam i ranije da uzvratim, moj temeperament je prosto takav – visok prag tolerancije i onda dosta toga pustim. Ali kad kap prelije času onda sam eksplozivna. Sve ima svoju meru i granicu, ali možda sam se u ovoj sezoni više opustila, pa često znam da uzvratim.

Pored statue, finalistu koji trijumfuje u velikoj završnici očekuje i automobil, kao i dvije pesme i kompletan marketing u okviru Grand produkcije.

– Trenutno imam svoj zadatak da isproduciram album za takmičare iz ove sezone, a tu su i pjesme za pobjednika koje su već gotove. Pošto ne znamo ko će biti pobjednik, urađeno je više numera u različitim žanrovima. Tako da će ubrzo nakon kraja takmičenja izaći CD, na kome će se naći pobednik, ali i oni kandidati koje je produkcija odabrala. Oni će otpevati taj album i to će biti divna kruna za celu sezonu, a to ćemo nastaviti ubuduće kao tradiciju – otkrio je Mili.

– U životu vam je uvek tako, ne samo u takmičenju, kako ko podnese stanje u kome se nalazi, tako reaguje. Dozvoljeno je i da pogrešiš, pogotovo kad je mlad čovek u pitanju. Veliki si koliko možeš da oprostiš – kaže Snežana, dok se Mili nadovezuje:

– Takmičenje je ove godine otišlo jednu stepenicu iznad i pojačao se rad i emotivne investicije, i u kandidate i u žiri. Naš zadatak je da obezbedimo kandidatima dobru karijeru, a ponekad tu moraju da čuju i stvari koje im se ne sviđaju.

Izvor:Blic