Ovaj ULTRA LAK TRIK oduševio je čitav Internet: Ako tokom pranja u mašinu stavite 1 STVAR posuđe će BLISTATI I BITI KAO NOVO!

Novosti

Tiktokerka Karolina Mekoli koja se bavi uređenjem enterijera i savjetima za održavanje i čišćenje domaćinstava, a koju na ovoj mrži prati preko 1, 2 miliona ljudi, nedavno je podijelila video koji je izazvao salvu oduševljenja.

Naime, ona je objavila jednostavan trik koji garantuje da ćete iz mašine za pranje sudova izvaditi savršeno čist i blistav pribor za jelo.

Sigurno vam se već dešavalo da mašina besprekorno opere čaše i tanjire, ali iz nekog razloga viljuške, kašike i noževi imaju fleke i mrlje. Kako biste ovome doskočili i učinili da se pribor cakli, dovoljno je da u odeljak predviđen za pribor dodate malo aluminijumske folije od koje ste formirali lopticu.

-->

Nakon toga dodajte tabletu za pranje sudova, kao što i inače radite, i uključite mašinu. Hemijska reakcija između aluminijuma i sastojaka u tableti dodatno će ispolirati u očistiti pribor za jelo.

“Ovaj trik učiniće vaš srebrni pribor za jelo blistavim”, savjetovala je Karolina, njen video pregledan je preko 150 hiljada puta, prenosi magazin “Žena”.