ONA JE SMRŠALA 85 Kg, A I DALJE JEDE SVE: Samo Je 1 Stvar Promijenila I Kilogrami Su Počeli Da Se Tope, ISISALA SVO SALO

Novosti

Ešli Smit (37) iz Alabame, još kao dijete imala je problem sa težinom, a jednog dana je odlučila da stvar preuzme u svoje ruke i promijeni svoj život iz korijena.

“Probala sam svaku moguću dijetu na ovom svetu i bila sam posvećena i brzo sam gubila kilograme. Ali čim bih par dana jela nedozvoljenu hranu, kilogrami bi se vraćali duplo”, prisjeća se Ešli.

Najteži period je bio kada je ostala u drugom stanju, jer nije vodila računa o ishrani: “Moja težina je tada dostila vrtoglavih 160 kilograma”, ispričala je ova žena.

-->

Poslije rođenje kćerke 2014. godine, Ešli je bila sigurna da će joj dojenje pomoći da izgubi višak kilograma, ali se dogodilo superotno: “Glad od dojenja, u kombinaciji sa postporođajnom depresijom i anksioznošću, samo su me doveli do veće tjelesne težine, što mi je pogoršalo depresiju i anksioznost”, kaže Ešli.

U tom trenutku shvatila je da bi prvo trebalo da povede računa o mentalnom zdravlju kako bi bila psihički spremna za dijetu i treniranje. Pronalaskom pravog terapeuta koji joj je pomogao da poboljša svoj odnos sa hranom i časovima zumbe, ova žena je uspjela da za 5 godina izgubi 85 kilograma:

“U najgorem periodu mog života, kćerka je imala dvije godine, a ja nisam mogla da se igram s njom, čak ni pertle nisam mogla da joj zavežem. To je bilo veoma poražavajuće”, rekla je ona.

Zajedno sa nutricionistom, napravili su plan ishrane, koji uključuje puno voća, povrća i zelenih šejkova. “Nijedna hrana mi nije zabranjena. Kroz zdrav način života naučila sam šta je umjerenost”, ponosno je rekla Ešli za Womenshealt.

(Žena Blic)