NJEN HIT JE PJEVALA CIJELA SRBIJA, A ONDA JE NESTALA SA SCENE: Rodila je petoro djece i živi van zemlje! (VIDEO)

Novosti

Pjevačica Iva Vrcić ostala je upamćena po hitu “Skloni je od moga stola” s kojom je 2005. godine napravila haos na domaćoj muzičkoj sceni.

Ovom numerom u saradnji sa jednim od najboljih tekstopisaca Draganom Brajovićem Brajom stekla je veliku popularnost, ali se veoma brzo nakon toga i povukla sa javne scene. 

U svijet muzike ušla je iz čiste ljubavi, ali i po savetu svojih najbližih, koji su prepoznali njen ogroman talenat i potencijal.

-->

– Krenula sam bukvalno iz zabave… Odmalena sam volela da pevam i prvenstveno na zabavama pjevala mojoj porodici. Kako sam odrastala mi roditelji i familija koi su imali puno poznanika i prijatelja iz tog svijeta predložili su da snimim album i pomogli mi u tome. Sve je išlo nekako brzo… Čak i prebrzo za moj ukus. Počela su pojavljivanja na televizijama, gostovanja u emisijama, nastupi, ali tada sam otkrila da sam ja ipak samo djevojčica koja voli da peva, ali nisam neko ko voli da bude u medijima. Nisam mogla da se naviknem na kamere, snimanja, šminkernice i sve ono što osim pjevanja taj posao nosi, jer po prirodi volim miran i povučen život – govorila je Iva jednom prilikom.

Danas se Iva preziva Delafoli, živi porodičnim i mirnim životom, u braku je i majka je petoro djece. “Sa nepunih 19 godina upoznala sam sadašnjeg supruga koji je tada imao 28 godina i u momentu kada smo se upoznali bio je na odmoru u Srbiji, inače je iz Francuske. Jako smo se zaljubili i on se nakon 6 mjeseci preselio u Srbiju. Živjeli smo zajedno još godinu dana i ja sam ostala trudna sa našom prvom kćerkom… To je bio momenat kada sam presekla i shvatila da posao kakav imam i porodica kakvu želim ne mogu ići zajedno jer sam puno bila odsutna zbog posla. Bukvalno sam u jednom danu riješila da više neću gostovati i da ću se posvetiti djeci. Preselili smo se u Pariz i prijao mi je taj mir koji imam. U međuvremenu dobila sam jos četvoro djece… Dakle, petoro ukupno (smijeh). Tri kćerke i dva sina – objašnjava Iva.

– Otkako sam se udala, nisam se bavila profesionalno nijednim poslom, iako imam puno hobija, a o finansijama brine suprug. Nedostaje mi pjevanje i muzika, ali javni život ni najmanje. Estradu dosta pratim i kolege pjevače, ali nisam baš oduševljena onim što vidim… Nikoga ne osuđujem jer u moru estradnih likova teško je doći do izražaja, a ne praviti skandale, ali nikad nisam poželjela da budem dio toga. Ja baš volim mir. Volim da izađem da šetam u duksu i helankama, bez šminke, sa punđom na glavi i da me niko ne poznaje – priča Iva, i dodaje:

– I dan danas znam da pogledam svoje spotove i čujem pjesme. Moja djeca stalno to gledaju i naravno, djeca kao djeca, voljela bi da je mama poznata i da se ponovo vratim tom poslu, ali ja i ovako vodim jedan divan život u kome nikada nije dosadno. Pored petoro djece je nemoguće da vam bude dosadno. Puno putujemo, bavimo se raznim sportovima i uživamo u našem malom, privatnom svijetu bez stresa i kamera.

(Stil.kurir.rs)