MARIJI KULIĆ SE NAGLO POGORŠALO ZDRAVSTVENO STANJE, OGLASILA SE MILJANA: Ne krije tugu, EVO U KAKVOM JE STANJU MARIJA

Novosti

Oba Miljanina roditelja, i Marija i Siniša Kulić zdravstveno su veoma loše. Siniša je prije dva mjeseca imao operaciju grla, dok je marija operisala kancer limfnih žlijezda. I dok je djelovalo da se oporavljaju, Kulićeva je sada otkrila pravo stanje stvari:

– Samo nas je bog pogledao da je mama kad je izašla iz rijalitija odvela tatu kod ljekara i slučajno otkrila bolest. Tata je pao u depresiju, nije se uopšte kretao, nije htio da jede, pa je smršao jako. Tome je doprinijela i operacija raka grla i zračenje, ali vjerujem da će sve biti super. Planiram da posjetim jedan manastir u Crnoj Gori – izjavila je Miljana koja je zatim otkrila i da joj je majka u veoma lošem stanju:

Pink.rs

– Mami su eritrociti i leukociti dosta pali, pa je treća hemioterapija odložena. Sad čekamo da joj se popravi krvna slika da bi mogla da nastavi liječenje. Toliko me je problema sačekalo u spoljnom svijetu da mi, vjeruj mi, rijaliti nedostaje. Ja se tamo odmorim od svega, nemam prave životne probleme. Sreća u nesreći je samo to što sam dosta para zaradila, pa ako treba za lijekove i liječenje, možemo to da priuštimo. Od ovog honorara sam planirala da kupim stan, da stavim Željku na račun ali to je propalo. Sav novac je za roditelje ako bilo šta zatreba, ako se mora u Tursku ili Njemačku na dalje liječenje, a u sljedeću sezonu ulazim da zaradim za sina i sebe – odlučna je Kulićeva koja je priznala da se kaje što je Ivanu marinkoviću nedavno poslala poruku i pitala ga da vidi sina:

– Ja sam ispala retard, zvala sam Ivana umjesto da je on okrenuo moj broj kad je izašao iz rijalitija da pita za deijte. Bila sam u Beogradu i okrenula sam ga. Rekla sam da sam sa Željkom i pitala sam da li ima potrebu da vidi dete, a on mi kaže da ima svoj život i obaveze. Kao, mora da se konsultuje sa advokatom. Zvao me poslije toga i kaže da ne može da vidi svog sina. Iskreno, u početku mi je bilo baš teško, boljelo me je što je takav prema svom detetu, a sad sam već oguglala na njegovo ponašanje – istakla je rijaliti učesnica koja tvrdi da je sin povukao na nju, prenosi Svet.