SPREMITE SE, STIŽU NEOČEKIVANE PROMJENE: August će za ova 4 znaka biti mjesec neviđene sreće!

Novosti

Mjesec august će za 4 znaka biti izuzetno moćan i uspešan. Donosi vam priliku da zablistate na svim životnim poljima i ostavarite sve ono o čemu ste dugo maštali.

7. augusta nas očekuje i mlad Mesec koji će probuditi vašu kreativnost i uspavane ambicije. Spremite se na period lijepih dešavanja.

Evo o kojim znakovima je riječ:

Rak

Mlad Mjesec u Lavu pada u vašu kuću vezanu za novac, i očekujte veliki dobitak. To može biti povišica, ali i fantastična ideja koju ćete uspjeti da realizujete i od nje zaradite. Gledaćete novac novim očima, shvatićete da radimo da bismo živeli, a ne obrnuto, što će vam dati novi elan da zablistate u svemu što radite.

Osim na poslovnom planu, ruže će vam cvjetati i na polju ljubavi. Zauzeti će uploviti u miran i harmoničan period, dok će oni slobodni imati priliku da upoznau osobu koja će ih posebno zaintrigirati.

Lav

Mlad Mjesec je u vašem znaku i mogućnosti su neograničene. Naredni period će biti nevjerovatno uspješan za vas .Zvezde će vam biti naklonjene. Ukoliko uložite malo truda, vaše mogućnosti su neograničene. Pametno iskoristite ovaj mjesec, jer od njega zavisi dalji tok vašeg života.

Vodolija

Avgust će vama donijeti lijepe stavri na polju ljubavi, a to vam je treutno najvažnije. Mlad Mjesec budi u vama najnežnije i najskrivenije emocije. Uživaćete maksimalno u zagrljaju voljene osobe, ukoliko ste u vezi. Sve nesuglasice ćete uspjeti da rešite i to vas posebno raduje. S druge strane, slobodni predstavnici ovog znaka će privlačiti suprotan pol kao magnet. Postoji mogućnost da vas zaintrigira osoba iz radnog okruženja na koju ranije niste obaraćali pažnju.

Strijelac

Imaćete energije više nego inače, bićete kreativni, spremni za avanturu i druženje. Sve što ste dugo željeli konačno počinje da se ostvaruje. Ukoliko ste planirali da započnete neki privatni biznis, sad je pravo vrijeme.