MAJA RADANOVIĆ JE IMALA 312 KILOGRAMA, ZBOG DEČKA NIJE MOGLA DA SMRŠA: A onda se transformisala i DRASTIČNO SMRŠALA – evo kako danas izgleda

Novosti

Prošle godine Srbija i Amerika brujale su o Maji Radanović koja je bila zvijeda serijala televizije TLC “My 600 lb life”. Publika je nakon njenog pojavljivanja ostala razočarana jer Maja nije uspjela da dođe do transformacije na kakvu su gledaoci navikli, ali pogledajte je sada.

Maja se u emisiji predstavila kao mlada žena od 33 godine sa ogromnim viškom kilograma – vaga je pokazala čak 312. Zbog toga se svrstala u red najgojaznijih učesnika ove gledane emisije.

Inače, posebnu buru Maja je digla svojim objašnjenjem da, kako je rekla, vjeruje da je za njen višak kilograma dobrim dijelom zaslužno i srpsko porijeklo jer je, kaže u emisiji, u pitanju je “nacija čija se kultura vrti oko hrane”.

Pored srpskog porijekla, Maja je za uzrok debljine navela i činjenicu da su se njeni roditelji razveli kada je bila mala. Majina majka zbog toga je morala da radi mnogo više kako bi ih izdržavala, a Maja je utjehu zbog usamljenosti pronalazila u hrani.

Maja kaže da joj je odlazak oca od porodice teško pao, i da je od desete godine počela da se dramatično goji.

Na početku srednje škole imala je 136 kilograma, na kraju srednje škole bila je teška 181 kilogram. Sa 24 godine bila je teška 226 kilograma.

– Kad se probudim, prvo što uradim je da zahvalim bogu što nisam umrla u toku noći jer mi je zdravlje u katastrofalnom stanju i znam da je pitanje trenutka kada ću umrijeti. I što je najgore, situacija je iz dana u dan sve gora. Mnogo je dana kad ne mogu ni da se istuširam – kaže Maja.

U trenutku kada je počelo emitovanje emisije, Maja je imala dečka, Kristijana, koji je nedugo potom raskinuo sa njom. To ju je strašno pogodilo jer je već prošla sličnu epizodu – bila je u vezi četiri godine sa dečkom, bili su i vjereni, da bi je on potom ostavio jer se plašio da ona zbog gojaznosti neće moći da rađa – kaže Maja.

Uz pomoć čuvenog doktora Jonana Nouzaradana, specijalizovanog za slučajeve morbidne gojaznosti, uspela je da skine prvih 50 kilograma.

Maja postepeno skida težinu a napredak deli sa pratiocima kojih je sve više i više na društvenim mrežama.

Međutim, posljednje slike govore da skreće sa puta i da često poklekne pred čarima brze hrane.

Iako joj je publika u početku pružala veliku podršku, čini se da je opao i njen entuzijazam, kao i entuzijazam njenih pratilaca.

Međutim, Maja je na kraju ipak uspjela da smrša, a nedavno se javila i sa novostima iz života . Ostavila je Kristijana koga je krivila za to što ne može da smrša i našla novog dečka.

U odličnim je odnosima sa njegovom cijelom porodicom, a od pratilaca dobija komplimente da se praktično transformisala.

Sada češće kuha, trudi se da to bude zdravo, a često svoja jela pokazuje i na Instagramu.

Uz to je i fizički aktivna, pa se sa pratiocima našalila i poručila Novaku Đokoviću da se čuva, budući da je ona ušla u svet tenisa.

(Žena Blic)