4 ZNAKA OČEKUJU SUDBINSKE PROMJENE U JUNU: Astrolozi kažu – ovo je najteži mjesec, ali NJIMA se otvaraju vrata sreće

Novosti

Četiri faktora će učiniti život nepodnošljivim za određene pripadnike Zodijaka.

Jun će biti najteži mjesec 2021. godine, naglašavaju astrolozi. Nekoliko faktora će za većinu znakova život učiniti nepodnošljivim: koridor pomračenja, retrogradni Merkur, opozicija Marsa i Plutona, kao i kvadrat Saturna i Urana.

Koridor pomračenja trajaće do 13. juna i to je period kada će svi događaji dobiti sudbonosni, ali karakterišu ga i mnogi neplanirani događaji. Nekoliko predstavnika Zodijaka suočiće se sa najvećim promjenama u životu, a evo koji…

Blizanci

Do 23. juna, Blizanci će morati znatno da preispitaju svoj način interakcije sa svetom. Astrolog je savjetovao da počnete da slušate ne samo sebe, već i one oko sebe, jer događaji u junu mogu biti sudbonosni. Sve što će se dogoditi u ovom periodu ima dugoročne posljedice i vuče “rep” od nekih starih događaja. Pored toga, moguće su iznenadne prepreke u poslovanju i narušavanje planova.

Rak

U prvoj polovini mjeseca, Rakovi će se suočiti jedan na jedan u vrlo teškoj borbi sa nametnutim okolnostima u radu i velikim brojem neprijateljski nastrojenih osoba. Od 11. juna moraćete da zaronite u sebe kako biste napravili popis važnih životnih dostignuća.

Lav

U junu će se Lavovi probuditi i početi da žive dvostruko aktivnije. Željećete da radite i stvarate, ali do 16. juna nećete biti načisto šta da radite sa nenadanim naletom energije. “Udar sudbine” pomoći će da se izvučete iz ove situacije. Postoji mogućnost da ovaj udar neće biti prijatan, ali definitivno će motivisati Lavove. Najuspješniji dani u mjesecu su od 20. do 26. godine.

Ribe

Ljudi rođeni u ovom znaku otvoriće vrata svojoj sreći koja već “čeka” na pragu. Iako će se povoljan aspekt zadržati samo nekoliko mjeseci, jun će biti najpovoljniji period. Istina, neće sve proći onako kako biste željeli, ali “darovi sudbine” će se slivati do početka jula.

(mondo.rs)