KUĆA VAM SE UDIMILA OD DUHANA, A NE ZNATE KAKO DA JE 0SVJEŽITE? Provjeren trik za uklanjanje smrada duhanskog dima, BIĆETE ODUŠEVLJENI

Novosti

Iako je teško, nije nemoguće.

Postoji nekoliko trikova da se riješite smrada duhanskog dima brzo i lako.

Soda bikarbona

Stavite sodu u posudu, koju ćete zatim smestiti u prostor za pušenje. Takođe možete sodu poprskati na podu i ostaviti 24 sata, a zatim jednostavno usisati. Na ovaj način možete se osloboditi mirisa sa tepiha, garnitura i fotelja.

soda-bikarbona

Bijelo vinsko sirće

Bijelo vinsko sirće definitivno je jedan od najboljih neutralizatora dima od cigareta. Pripremite mješavinu tople vode i sirćeta, a zatim krpom očistite sve površine. Obrišite stolove, ormare, police i druge prostore za odlaganje. Takođe možete obrisati podove, prozore. Ako je miris duvana veoma intenzivan, možete sirće sipati u šolju koja je ostavljena preko noći u sobi.

Miris citrusa

Brzo, efikasno i prirodno mirisa duhana ćete se osloboditi i pomorandžama i limunom. Ogulite ih, podijelite na kriške, a zatim ih zajedno s košticama rasporedite na manje tanjire. Stavite ih po cijelom stanu i ostavite da se osuše. Ugodan miris uskoro će ispuniti prostor.