ČUVENI SULEJMAN ČEKA 3. DIJETE, a evo kako su se on i “Šeherzada” PROMIJENILI: Ona objavila sliku, EVO KAKO IZGLEDA U TRUDNOĆI

Novosti

Sve je spremno za dolazak prinove!

Šeherezada u koju je bila zaljubljena cijela Turska, a i mnogi iz okolnih zemalja, broji dane do trećeg odlaska u porodilište.

Berguzar Korel i njen suprug Halit Ergenč uskoro će ponovo postati roditelji, a prinovi se najviše raduju sinovi slavnog glumačkog para Ali i Han.

-->

Uprkos armijama obožavalaca i pričama da se razvode zbog njegove navodne preljube, Berguzar i 12 godina stariji Halit djeluju kao da nikad nisu bili sretniji. Po objavama na društvenim mrežama reklo bi se da im nije bilo nimalo dosadno tokom izolacije, ali je evidentno da glavnu riječ u njihovom domu vode – djeca.

Pastelne nijanse i drvo preovladavaju u kući s pogledom na Bosfor, ulivajući joj osjećaj topline i komfora. Dok je lijepa Šeherezada u drugom stanju ima priliku da se bavi i stvarima za koje ranije nije imala mnogo vremena. Tako je malo preuredila enterijer, a nedavno se na Instagramu pohvalila i novom kuhinjom. Omiljeni kutak konačno je kreiran po njenoj mjeri. 

– Volim kada je sve na svom mjestu, u tome sam perfekcionista. Mora da se zna red i šta gde treba da stoji. Sada napokon mogu da uživam – kaže lijepa glumica.