Biljana (50) iz Beograda ODLUČILA SE PRIJAVITI ZA VELIKU TRANSTVORMACIJU: Kući je otišla KAO DRUGA ŽENA, pogledajte KAKVA JE NAPUSTILA SALON

Novosti

Biljana je bila baš radoznala da dođe kod nas i sazna šta joj najbolje stoji, a ponajviše kakvu frizuru bi joj namijenili. Da su joj udovoljili, znali smo čim je kući otišla nasmijana

trans

(Foto:Mitar Mitrović / RAS Srbija)


1.prvi korak: frizer

Biljaninu kosu, koja je bila u zlatno-bakarnim nijansama, frizer Darko je posvjetlio pramenčićima i prelio istom nijansom cijelu kosu, čime je istakao Biljanine oči. Ošišao ju je na paž kako bi dobio volumen, a napred zadržao dužinu zbog oblika lica.

trr

(Foto:Mitar Mitrović / RAS Srbija)

2.drugi korak: šminker

Biljana ima okrugle oči i okrugao oblik lica. Zato se šminkerka Lidija potrudila da sjenčenjem lica izduži njen oblik i istakne jagodice. Sjenke za oči je postavila horizontalno i izvukla prema sljepoočnicama kako bi što više izdužila oči. Ravne trepavice je uvila uvijačem.

t

(Foto:Mitar Mitrović / RAS Srbija)

3.treći korak:stilista

Pruge izdužuju, kao i malo duži model haljine, naročito na kopčanje. Struk je ovlaš naglašen.

Golubije plava majica ističe skladni gornji dio tijela. Pantalone s malo višim strukom fino joj izduže figuru, a uz nacigovani pojas pantalona struk izgleda uži. Malo širi model pantalona prikrije lijepo bokove.

tr

(Foto:Mitar Mitrović / RAS Srbija)

tra

(Foto:Mitar Mitrović / RAS Srbija)

(Žena.Blic)