3 ZNAKA ĆE SE VALJATI U PARAMA, A NOVAC samo KAPLJE: Objavljen KINESKI HOROSKOP za juli, EVO KOGA PRATI SREĆA

Novosti

Pročitajte kineski horoskop za novac, tri znaka imaće najviše sreće!

Kineski horoskop za jul predviđa da će tri znaka imati najviše sreće s novcem. Ako niste među njima, pročitajte detaljni kineski horoskop i saznajte kakvi će vam biti drugi aspekti – ljubav, karijera i zdravlje.

Ova tri znaka blistaće na polju finansija, zvijezde su na njihovoj strani!

-->

Tigar

Kineski horoskop za jul navodi da će Tigrovi dobiti ono što se naziva “skrivenim novcem”. Ne brinite, to ne znači da ćete ga dobiti na neki način kojeg bi trebalo da se stidite. U kineskoj kulturi, “skriveni novac” je suma koju ne biste rado objavili “na sva zvona” svojojj okolini. U pitanju je veća svota, kao novac od prodaje nekretnine, automobila, ili dobitak u nekoj igri na sreću.

Pacov

Jul će Pacovima biti naporan kada je posao u pitanju, ali će upravo od posla i zavisiti veliki dobitak. Ako niste u dobrim odnosima sa nadređenima, sada je trenutak da to “ispeglate” i pokažete koliko ste u stanju da odskočite iznad drugih. Stiže vam dobitak, ali zavisi od druge osobe s kojom radite ili vam je šef. Napredak je izvestan a do kraja 2021. će samo biti još bolje!

Konj

Iako ljudima rođenim u ovom znaku novčani horoskop nije baš bio naklonjen, u julu se sreća menja. Velike su šanse da na nekom opuštenom društvenom okupljanju upoznate osobu koja će izmeniti vaš finansijski status u mjesecima koji dolaze. Otvorite četvore oči, da ne biste propustili to poznanstvo, jer vam može izmijeniti život iz korijena!

Ostali znaci kineskog horoskopa neće imati većih turbulencija u novcu. Neće biti značajnog napretka, ali ni većih gubitaka, sve će ići svojim putem i biće u redu ako budete pažljivi, piše Mondo.