VOJNE TAJNE USPAVLJIVANJA: Evo kako da zaspite u roku dva minuta, svaki put 100% djeluje – ne morate se više patiti (Foto)

Novosti Zdravlje

Kada je u pitanju spavanje, veliki broj ljudi ima pr0blema sa nesanicom, jer zivotni pr0blemi ponekad i kada nisu u našoj svijesti i kada direktno ne mislimo na nih, nalaze se u našoj podsvijesti i ne daju nam da zaspimo, da se opustimo, nego u grču lezimo satima.. Moramo da kazemo kako vam donosimo jedan trik koji se navodno koristio u v0jsci i koji je pomagao v0jnicima d azaspe za 2 minuta navodno i bze jer su oni imali jako malo vremena za spavanje i nisu imali samim tim vremena d agube na prevrtanje i klutanje po krevetu.

Kako kazu vjezba za svakog čovjeka je trajala otprilike 6 sedmcia dok nie u potpuosti ušao u tu rutinu čak kad bi popili velike količine kofeina oni bi za 2 minute zaspali bez ikakvih problema. Vjerujemo davas zanimaju koraci kako to postići dok ste otvorili ovaj članak, pa u nastavku vam sa njihove stranice direktno u cijelosti prenosimo korake: