Ušao Je U Sobu Svoje Svastike I Uradio Nešto BEZOBRAZNO: Uhvatila Ga I Žena, Ali Joj Se Sve SVIDELO

Novosti Zdravlje

Kako je priznao, uradio je jednu bezobraznu stvar

Muškarac (47) je u svojoj ispovesti priznao da je od početka pandemije počeo česće da se druži sa suprugom i njenom sestrom.

Kako je priznao, uradio je jednu bezobraznu stvar.

-->

“Jednom smo bili kod nje i ja sam otišao na sprat gde sam ugledao hrpu njenog čistog rublja: kako sam čuo da njih dve dole pričaju, odlučio sam, samo za zabavu, isprobati jedne gaćice”, kaže on.

Ubrzo je, priča, njegova supruga otvorila vrata i gledala ga takvog: ali umesto da se šokira, rekla je da je to uzbuđuje.

“Sad se svakih par dana ušunjam u sobu svastike i pravim selfije u različitim gaćicama, koje kasnije pokazujem ženi”, kaže on.

Iako nikad nije mislio da će nositi ženske gaće, dodaje, supruzi se to toliko sviđa da mu nije problem ponekad, ali se istovremeno pita da li je to normalno. Odgovor je dobio od savetnice za se*s i veze.

“To je češće nego što nego što mislite. Neki muškarci žensko donje rublje vole da nose jer se njima sviđa kako se u njemu osećaju”, kaže ona i dodaje da za mnoge od njih nošenje ženske odeće ima duboke korene u uspomenama iz detinjstva i kaže da je i sama u svojoj karijeri se*s terapeutkinje susrela mnoge muškarce koji to rade ili barem o tome maštaju.

“Tu nema ničeg lošeg, problem je samo u tome što nosite rublje svastike i to bez njenog pristanka”, zaključila je Deidre i poručila mu da zamoli suprugu da mu kupi novo. (objektiv.rs)