SVAKI DAN U KAFU STAVIM 1 SASTOJAK – NEMAM CELULITA, SMRŠALA SAM: Kad ovo vidite i vi ćete poželjeti da probate, SAGORIJEVA MASNOĆE!

Novosti Zdravlje

Mnoge djevojke razmišljaju o dijeti koja je dovoljno efikasna da brzo detoksikuju organizam i skinu nekoliko kilograma koji su se nagomilali tokom zime. Ukoliko i ti o tome razmišljaš, pored režima ishrane koji treba da se zasniva na proteinima, povrću i voću, neophodno je napraviti i male promjene kada je riječ o svakodnevnim navikama. 

Kafa bez mlijeka i šećera

Ukoliko volite da dan započinjete šoljicom omiljene kafe, to je dobar početak, jer kafa ubrzava metabolizam i podstiče tijelo da sagorijeva masti. Ipak, u ovom slučaju biste kafu trebali da pijete bez šećera i mlieka, jer ovi sastojci u potpunosti potiru dejstvo kafe i nisu preporučljivi u dijetama. 

-->

Dodajte kašičicu kokosovog ulja

Umjesto mlijeka i šećera, u kafu dodajte kašičicu jestivog kokosovog ulja. Dodavanjem kokosovog ulja u kafu, povećava se nivo energije, a zbog zdravih masti koje sadrži biće pojačano sagorijevanje masti u organizmu.

kokos

Maska za pilin tijela 

Mješavina kafe i kokosovog ulja može vam takođe pomoći i u uklanjanju celulita, a kožu će učiniti glatkom i hidriranom. Nakon što ispijete kafu, talog koji ostane pomiješajte sa kašičicom kokosovog ulja. Ovu smjesu utrljajte na kritična mjesta, a nakon samo par tretmana vidjećete rezultate.