Rak UMIRE Kada Jedete Ovih 7 Namirnica! Vrijeme Je Da Ih Počnete Jesti…

Novosti Zdravlje

Najnovija medicinska istraživanja su otkrila da ovih 7 namirnica koje ćemo danas predstaviti su vrlo korisne u slučaju raka, jer oni inhibiraju rast raka.

Ovih 7 namirnica koje ćemo danas predstaviti sadrže snažna svojstva anti-angiogeneze, a one ometaju dotok krvi u stanice raka.

Stručnjaci savjetuju konzumiranje njih kako bi se regulisala angiogeneza. Na taj način ćete uspješno spriječiti razvoj i širenje malignih stanica.

Crno vino

Crno vino sadrži jedan izuzetno snažan sastojak poznat kao resveratrol, a to je snažan antioksidans i obično se nalazi u koži grožđa. Brojne studije pokazale su da resveratrol uspješno ubija bakterije, viruse i gljivice.

Ovaj nevjerojatan sastojak ima brojne druge prednosti, uključujući i povećanje tolerancije glukoze, poboljšava fizičko i mentalno stanje, uklanja opasne slobodne radikale, poboljšava funkcija srca, poboljšava proizvodnju energije u stanicama i sprječava razaranje stanica od nuklearnog zračenja.

Preporučena doza resveratrola je 200-600 mcg dnevno. Međutim, trebali biste znati da 225 ml crnog vina sadrži otprilike 640 mcg resveratrola.

Kurkuma

Osim svojih brojnih zdravstvenih pogodnosti, kurkuma je nevjerojatna kad je u pitanju topljenje masti.

Borovnice i maline

Ovi plodovi su nevjerojatno učinkoviti u sprečavanju različitih vrsta raka. Štoviše, oni zaustaviti angiogenezu i smanjiti oksidativni stres.

Paradajz

Istraživanje provedeno na Harvardu pokazalo je da ispitanici koji su konzumirali umak od paradajza ili kuhani paradajz više od 4 puta mjesečno su imali smanjen rizik od raka prostate za 50%.

Ispovijest: ”Na ovaj prirodan način sam riješila hemoroide”
Natura Active
Paradajz je bogat likopenom, koji se bori protiv angiogeneze. Lako se otopi u masti i apsorbira se kroz probavni trakt.

Tamna čokolada

Borba protiv raka ne znači da u potpunosti trebate izbjegavati slatkiše. Naime, tamna čokolada je izuzetno zdrava te poboljšava zdravlje srca, raspoloženje, a bori se i protiv malignih stanica.

Kafa i zeleni čaj

Kafa i zeleni čaj su izuzetno korisni napici, pogotovo zeleni čaj, a također mogu pomoći u borbi protiv različitih vrsta raka.

Izvor: megagiga