KAKO SE OTARASITI MLITAVIH RUKU: Uz ova 3 efikasna načina lahko ćete UKLONITI SALO!

Novosti Zdravlje

S godinama se i žene i muškarci suočavaju sa masnim naslagama na rukama. Problem se obično pojavljuje poslije 30 godina, kada se zbog nedovoljne fizičke aktivnosti zapremina mišićne mase smanjuje i zamenjuje masnim tkivom. A ako ovome dodamo smanjenje elastičnosti kože, dobićemo gornji dio ruku poput želea.

otarasi-760x490-1-760x445

Ukloniti višak masti i poboljšati konture ruku efikasnim programom savjetom iz „Dnevnog Magazina“. Ovo su 3 moćna načina da vaše ruke ponovo izgledaju graciozno!

KAKO UKLONITI SALO SA RUKU

-->

Hrana

Ako želite da vaše tijelo počne da se menja, promjenite svoje prehrambene navike! Prvo što treba uraditi je izbacivanje šećera, alkohola i slatkih gaziranih pića. Oslonite se na proteinsku hranu: ribu, piletinu i ćuretinu, jaja, sir.
Vodite računa o dovoljnoj količini svježeg povrća i začinskog bilja u ishrani. Pridržavajte se režima pijenja. Takva ishrana će blagotvorno uticati na figuru!

Njega kože

Kontrastni tuševi, masaža i oblozi za telo pomoći će vratiti koži ruku čvrstoću. Kontrastni tuš stimuliše krvne sudove, zbog čega je koža obogaćena kiseonikom i osnovnim hranljivim sastojcima.
Masaža će takođe pomoći da se riješite opuštenosti kože. Kružnim pokretima mjesite problematična područja svake ruke 15–20 minuta. Da biste pojačali efekat, koristite posebna masažna ulja.
Za obloge za ruke pogodne su iste anticelulitne formulacije kao i za ostatak tijela.

maxresdefault

Vježbe za ruke

I, naravno, da biste tonirali labave mišiće, poboljšali oblik ruku i podlaktica, barem svakog drugog dana treba da radite fizičke vježbe usmerene na jačanje ovih delova tela.
Pogledajte možda najefikasniji set vježbi za ruke koje ćete si uskoro priuštiti da nosite otvorene gornje vrhove i majice. Umjesto bučica, inače možete koristiti plastične boce napunjene vodom!

Možete postići pozitivne rezultate, potrebno je samo da počnete. A za samo-motivaciju, izmerite opseg nadlaktica pre i posle programa. Sretno vam!
Preuzeto sa: OazaZnanja