Kada vam muškarac OVO RADI, to znači da je LUD ZA VAMA: Signali koje treba znati svaka žena, posebno broj 2!

Novosti Zdravlje

Nije tajna da muškarci i žene različito pokazuju osjećanja. Dok žene očekuju lavinu ljubavnih izjava, muškarac će vam nežno pomjeriti pramen kose sa lica i ogrnuti jaknom kad primjeti da vam je hladno. Oni ljubav pokazuju na mnogo suptilnije načine od žena. Evo koji znaci otkrivaju da je do ušiju zaljubljen u vas. Koliko ste ih prepoznali kod svog čovjeka?

1. Sluša vas i čuje vas

1

Koliko često sa drugima dijelimo neinteresante priče sa nepotrebnim detaljima? Redovno! Ljubazna osoba će slušati, klimati glavom i neće obraćati mnogo pažnje na to. Ako muškarac pamti priče o vašim rođacima, to znači da pridaje značaj vašim riječima. Čuje vas. Njegova želja da vam bude bliže pomaže mu da zapamti veliku količinu informacija o vama. To je rijetka i vrijedna osobina.

2. Sposoban je da prizna grešku

2

Zaljubljeni muškarac će priznati grešku, ali je to muenje za njega. On će mišljenje svoje žene uzimati sa poštovanjem, a ne samo kao prazne riječi. Zbog toga pristaje na kompromis i ne robuje svojoj trvdoglavosti. Ako vas pusti da vozite njegov auto… pa dela govore više od riječi.

3. Uvijek je spreman da nešto popravi

3

Ili da pozove profesionalca. Glavna stvar jeste da je uvijek spreman da organizuje sve, a da vas poštedi bilo kakvih dužnosti. Lako možete zaboraviti gdje se nalazi čekić ili kako se menja sijalica kada imate muškarca koji vas voli. On smatra da je sjajna prilika da pokaže svoje praktične vještine i dokaže da će biti dobar muž. Inače, više je nego dovoljno da ga samo jednom pitate da nešto uradi. To je sjajan pokazatelj koliko mu značite.

4. Ne protivi se komunikaciji sa vašom porodicom

4

Upoznavanje porodice i rodbine vaše druge polovine uvijek je zastrašujuće i može da prouzrokuje mnogo briga. Stoga, jedino iskreno zaljubljen muškarac spreman je na sve samo da bi bio blizu vas, bez obzira da li se radi o upoznavanju vašeg oca, koji je bivše vojno lice ili vaše veoma stroge bake. On će pokušati sve da šarmira i spreman je da održava komunikaciju sa njima jer vas voli, ceni vašu porodicu i svestan je da će to ubrzo postati i njegova porodica.

5. Pita vas za mišljenje kada bira odjeću

5

Muškarci takođe žele da izgledaju lepo. On misli da imate dobar ukus i da se razumijete u modu. Međutim, ako vas muškarac pita kako ova ili ona stvar izgleda na njemu, definitivno želi da vas zadivi.

6. Voli da obavlja svakodnevne stvari sa vama

6

Dosadne obaveze su dio naših života. Ako je muškarac spreman da ode do banke ili u nabavku namirnica sa vama, to ne znači da ga sve to interesuje. On jednostavno želi da provede što je više moguće vremena u vašem društvu. Zar to nije čudesno?

7. Kuha kako bi vas usrećio

7

Ako muškarac kuva samo da bi vam udovoljio, to je ljubav. Često, kuvanje za muškarce znači izlazak iz zone komfora, a on je spreman da to uradi samo zbog vas.

8. Planira putovanja i ne zaboravlja važne datume

8

Dok žene sve uredno planiraju, muškarci se obično ponašaju spontano. Zaljubljeni muškarac uzima ovu činjenicu u obzir i unaprijed misli o događajima i iznenađenjima koja će vam donijeti radost.

9. Misli da ste lijepi… uvijek

9

Većina žena zna za dane kada im je lice sivo, ispod očiju imaju tamne podočnjake, a bubuljica im izađe na najvidljivijem mjestu… ali mogu biti bezbrižne. Zaljubljen muškarac je uvijek spreman da govori o vašoj ljepoti jer vas on ne voli zbog vašeg izgleda. Štaviše, on vjerovatno neće ni primjetiti te promjene.

10. Spreman je da se žrtvuje zbog vas

10

Ako mijenja svoje planove samo da bi vas usrećio ili otkaže važan sastanak jer ste vi bolesni, to je znak prave ljubavi. Radeći to, on pokazuje da ste mu vi najveći prioritet.

11. Ponosan je na vaša dostignuća i spreman je da podrži vaše lude ideje

11

Dostignuća voljene žene, muškarac doživljava lično. On se nikada ne takmiči sa svojom partnerkom niti joj zavidi, već pobjede slavi zajedno sa njom. I ako vam se iznenada prijede čokolada u 3 sata poslije ponoći ili ide u Indiju, on će biti tu za vas. Zar to nije ljubav?

12. Bori se za vašu ljubav i brine za vas

12

U teškim momentima, za vreme svađa, kada ste razočarani zbog nečega ili ljubomorni, on ovo neće ignorisati. Umjesto toga, boriće se da povrati mir i sreću u vašoj vezi. Sve zbog toga jer se boji da vas ne izgubi. U kom god pravcu išao vaš život, voljeni muškarac će biti pored vas. Brinuće o vama kada ste bolesni, zasmijavaće vas kada ste tužni, radovaće se i plakaće zajedno sa vama. Uvek će deliti svoje snove, težnje i snove jer želi da živi život sa vama.

13. Ne plaši se da izgleda slabo

13

Za muškarce je pravi izazov da pokažu svoju slabost. Ali, ako vas iskreno voli, neče se stidjeti da pusti suzu ili dvije dok gledate tužan film ili da vam iskreno prizna da je umoran. Glavna stvar jeste da se on ne boji vam da prizna da se plaši da će vas izgubiti jer ste vi njegova glavna slabost i snaga.