JEFTIN NAPITAK KOJI TOPI SALO: Tajna je u jednom efikasnom sastojku

Novosti Zdravlje

Najčešće rješenje – fizička aktivnost i dijete, obično ne daju brzo rezultate, gotovo je nemoguće otarasiti se sala baš sa određenog dijela tijela

Suvišni kilogrami se najčešće neravnomjerno raspoređuju po figuri, u kritične zone obično spadaju butine, zadnjica i bokovi, a poznato je i da se s godinama salo pretežno taloži na stomaku.

Najčešće rješenje – fizička aktivnost i dijete, obično ne daju brzo rezultate, gotovo je nemoguće otarasiti se sala baš sa određenog dijela tijela. U tome vam mogu pomoći napici koji ubrzavaju sagorjevanje masnoća, a koje je vrlo lako napraviti kod kuće.

-->
man-upset-over-belly-fat

   Ovi napici po pravilu sadrže jeftine sastojke koji se lako mogu pronaći u svakoj radnji, a pomoći će vam ne samo da se otarasite suvišnih kilograma, već i da očistite tijelo od toksina.

Nekoliko korisnih saveta

Napici koji sagorjevaju masnoće se pripremaju neposredno prije uzimanja, jer samo tako zadržavaju sva korisna svojstva. Za pripremu koristite samo ledenu vodu, ova temperatura će isprovocirati tijelo da potroši maksimalnu količinu energije za varenje.

Bitno je i da nikada ne koristite gaziranu vodu.

Dok pijete ove napitke veoma je važno da ne jedete fermentisane mlečne proizvode sa niskim sadržajem masti. One inhibiraju organizam da sagorjeva masti.

Tajni sastojak ovog pića je limun čiji sok povećava efikasnost sagorjevanja masti.

Sastojci:

velika količina peršuna
1 kašičica jabukovog sirćeta
1 kašičica cimeta
1 kašika nastruganog đumbira
limun
pola litra vode

Priprema:

Sve sastojke staviti u blender i dobro usitniti da se dobije gusta smjesa. Dodati im ledenu vodu i popiti prije spavanja. Ujutru ćete se već osjećati lakše, izbacićete sav višak vode iz tela, a masti će početi da se tope. Pijte ovaj napitak svako veče mjesec dana i rezultati će biti više nego vidni. Salo sa kritičnog središnjeg dijela će se u velikoj mjeri istopiti, a stomak će biti ravan.