ŽENE ROĐENE U OVOM ZNAKU SU STVORENE ZA BRAK, NE PRIGOVARAJU I KUĆA UVIJEK BLISTA: Horoskop otkriva kako se ponašate u braku

Novosti

Sve su žene super, bez sumnje, ali su neke ipak bolje i od najboljih. Saznajte među kojim horoskopskim znakovima se kriju najbolje žene za brak!

screenshot-3

Rak

Kada jednom osvojite Račicu, ona će vas voljeti skoro bezuslovno i biće spremna čak i na kraj svijeta da ode sa vama ili zbog vas. Njena osjećanja su uvijek intenzivna. Uz nju ćete najzad spoznati šta znači imati pored sebe pravo žensko. Ona je spremna sve da učini kako bi izabranik njenog srca bio najsrećniji čovjek na svijetu.

Pošto je sklona dramatičnom doživljavanju svega u životu, uz nju vam je pozorište u kući zagarantovano. Ali to je mala cijena koju treba da platite za život u oazi poput one iz “Hiljadu i jedne noći”. Pored nje ćete živeti kao “bubreg u loju”, okruženi uvijek najukusnijim jelima i udobnošću pažljivo opremljenog doma. Takvoj ženi bi svaki muškarac trčao u zagrljaj nakon napornog dana na poslu!

Djeca su za nju svetinja i uvijek će njihove potrebe stavljati ispred svojih. Tu na scenu stupate vi, da je odmijenite, ili joj priuštite malo odmora i uzvratite sve ono što čini za vas. A sve što od vas očekuje je da je mazite, pazite i budete iskreni.

Lav

Lavica je jaka i otresita, prava ženka i ratnica. Ovo je žena nevjerovatne snage i sposobnosti, ali je i njoj potreban neko kada se poklopac na tegli od krastavčića zaglavi. Ona traži jednakog sebi, pa pored nje nikako nećete biti samo običan čovjek, vec supermen! Obožavaćete je, jer nikad neće morati da uradi ama baš ništa posebno, da bi ste je obožavali. I uvijek ćete se pitati u čemu je caka?

Sve što radi za vas, ona radi cijelim svojim bićem. Nećete sresti ženu koja će vas velikodušnije voljeti od nje. Kad se ljuti, ljuti se najlepše na svijetu. Kad zahtjeva, svaka njena želja za vas je zapovjest. Uz nju ćete najzad spoznati šta je nesebična i prava ljubav.
Ona se i za svoju djecu bori poput lavice. Uvijek će biti tu i na oprezu. Teško onom ko pokuša da im učini nažao, ili kaže nešto ružno. Od vas zahtjeva samo da je obožavate, a šta je to u odnosu na zanos koji vam pruža.

Jarac

Pred ovom ženom bi svako pao na kolena, pa zašto to ne biste i vi? Jaka kao crna zemlja, podnijeće sve, a dok ulaže nadljudske napore da uradi šta je naumila, nećete primjetiti ni kap znoja na njenom plemenitom čelu.

Ono što bi svakom prosečnom muškarcu slomilo kičmu, ova dama će iznijeti tako nenametljivo i dostojanstveno, da ćete se zapitati da li ste je uopšte dostojni? Ako zaključite da jeste, budite sigurni da će vaša ljubav gorjeti postojano i toplo, kada sve ostale budu sagorjele.

Održavaće je plamen njene odgovornosti, dužnosti i posvjećenja. Sa njom svaki dan neosjetno postajete sve bolji i bolji, dok jednog dana ne shvatite da ste od žabe postali princ koji uživa poštovanje i autoritet svih oko sebe. Ona je ta koja vas je voljela i dok ste bili “niko”, a uz nju ćete sigurno postati “neko” – čovjek vredan pažnje, stabilan, jak, odgovoran. Ona ne živi u fantaziji, već je čvrsto na zemlji i dobro zna šta od koga može da očekuje.

Ako ste takvu ženu uspeli da privučete, a pitate se kako vam je to pošlo za rukom, znajte da vas ona možda i bolje vidi nego što vi vidite samog sebe. Ona zna koliki ste čovjek i koliko vrijedite. Daće sve od sebe da iz vas izvuče ono najbolje. Kao majka će biti stroga, ali pravedna. Ona odgaja pobednike i vladare. Sve što traži od vas je da pokažate karakter i istrajnost, a ona će vam rado pokazati kako, svojim primjerom.