Žene rođene u ova 3 znaka horoskopa su NAJBOLJE SUPRUGE: Blago muškarcu koji je oženi

Novosti

Biranje životnog/e partnera/ice nije nimalo jednostavno! Znakovi horoskopa mogu puno toga otkriti o nečijem karakteru i ličnosti pa ne čudi da se mnogo muškaraca okreće proučavanju horoskopa u pokušaju da odrede koliko se podudaraju sa svojom partnericom, piše Index.hr.

Svaki od horoskopskih znakova ima svoje mane i vrline. Ipak postoji nekoliko njih koji visoko kotiraju na listi najpoželjnijih životnih partnera.

#1 Rak

-->

Kada jednom osvojite Račicu, ona će vas voljeti skoro bezuslovno i biće spremna čak i na kraj svijeta otići s vama ili zbog vas. Njeni osjećaji su uvijek intenzivni. Ona je spremna sve učiniti kako bi izabranik njenog srca bio najsretniji čovjek na svijetu. Osim nje ćete živjeti kao u raju, okruženi uvijek najukusnijim jelima i udobnošću pažljivo opremljenog doma. Djeca su za nju svetinja i uvijek će njihove potrebe stavljati ispred svojih. A sve šta očekuje od partnera je da je mazi, pazi i bude iskren.

marriage-wayfinder-blog-featured-image

#2 Lav

Lavica je jaka i otresita, prava ratnica. Ovo je žena nevjerovatne snage i sposobnosti, ali je i njoj potreban neko na koga se može osloniti. Ona traži jednakog sebi pa pored nje njen partner neće biti samo običan čovjek, podignuće i njegovo samopouzdanje. Ona se i za svoju djecu bori poput lavice. Uvijek će biti tu i na oprezu. Teško onom ko pokuša im učiniti nažao ili kaže nešto ružno.

#3 Jarac

Jaka i uporna osvojiće svakog muškarca. Ono što bi većinu slomilo i natjeralo da odustanu, pripadnica ovog znaka će iznijeti tako nenametljivo i dostojanstveno. S njom svaki dan neosjetno partner postaje sve bolji i bolji. Ona je ta koja partnera uvijek voli i uz nju će postati čovjek vrijedan pažnje.