ZA OVA TRI ZNAKA ZODIJAKA, NOVEMBAR ĆE BITI PRAVI PAKAO: Odbrojavaćete dane do kraja mjeseca!

Novosti

Ratoborni Mars izašao je 30. oktobra iz znaka Vage, gdje se nije dobro osjećao, i konačno ušao u svoje sjedište gdje je njegova energija jaka. To će se odraziti i na mnoge od nas – imaćemo više snage, jaku volju i bićemo odlučniji. Ali, nije sve tako sjajno.

Na samom početku novembra svi na vodećim pozicijama mogu doći u sukob sa okolinom, stoga je savet da treba naći neki individualni način na koji ćete poštovati ljude od autoriteta. Može doći do povećane aktivnosti policije, pa je neophodan i blagi oprez kada su u pitanju nagle reakcije, nepromišljeni potezi, agresija, prekršaji.

Takođe, novembar donosi dosta preispitivanja postupaka, pad elana i samopuzdanja, lošeg podnošenja kritika, frustracije i osjećaj bespomoćnosti.

-->

Evo kome će novembar najteže pasti:

Ovan

Dolazi najgore doba godine za Ovna. Pretjerano ćete analizirati sve loše stvari koje su se desile 2021. godine, osjećaće se bespomoćno – dobro je imati na umu da možda nije sve bilo tako loše. Napravite spisak svih svojih lijepih uspomena i lekcija koje ste naučili ove godine.

Lav

Kao i Ovnovi, Lavovi će biti ispunjeni frustracijom. Osećaće da nisu ostvarili svoje ciljeve, da su zaostali. Pitanje je kako se nositi sa ovim osjećanjima – neka se podsjete da su uradili najbolje što su mogli.

Jarac

Sada kada se godina bliži kraju, Jarčevi će se fokusirati na svoje greške. Pustiće da ih neuspjesi određuju i izgubiće samopouzdanje. Smatraće da je sve njihova odgovornost i do decembra će kriviti sebe za sve neuspjehe.