ZA 4 DANA JE DJELIMIČNA POMRČINA SUNCA U BLIZANCIMA, ASTROLOZI OTKRILI ŠTA NAS ČEKA: Prognoza za sve znakove Zodijaka

Novosti

Mlad Mjesec i pomrčina Sunca se očekuju 10.06. na 19. stupnju Blizanaca. Događanja koja predstoje mogu donijeti dobre i pozitivne stvari koje će imati odjeka tijekom narednih šest mjeseci. Očekuje nas vrlo intenzivna energija, a najveći utjecaj će osjetiti Blizanci, Strijelci, Djevice i Ribe.

Mlad Mjesec i pomrčina Sunca se događaju na 19. stupnju Blizanaca u prijepodnevnim satima. Najviše će ih osjetiti Blizanci, Strijelci, Djevice i Ribe, ali vrlo intenzivnu energiju mogu osjećati i drugi znakovi. Oprez se savjetuje u komunikaciji i prometu.

Obratite pažnju u koje polje vam padaju Blizanci i koje planete aspektiraju pomrčinu da bi mogli znati u kojim područjima biti oprezniji. Kako je Sunce vladar Lava, oni bi mogli jako osjetiti ovu pomrčinu.

Događanja koja predstoje mogu donijeti dobre i pozitivne stvari koje će imati odjeka u narednih šest mjeseci, a i duže. Možete imati financijske dobitke, zasnivanje braka, dobre emotivne periode…

U negativnom aspektu, moguć je problem sa zdravljem, gubitak posla, nasljedstvo, gubitak položaja, što još ovisi o vašem osobnom horoskopu. 

Kako su Blizanci znak komunikacije, onda može doći do nesporazuma, svađa, prijetnji i rata riječi, kako u osobnom životu, tako i globalno. Svakako je sada uključen ego i tvrdoglava mišljenja i stavovi, što nikako nije dobro pa se potrudite da budete korektni i s dozom kompromisa.

Što mogu očekivati pojedinačni znakovi?

screenshot-19

OVAN

Dragi Ovnovi, vama se smiješi sreća i veliki napredak. Promjene se događaju u vašoj trećoj kući koja je dobra za komunikaciju, druženje, obiteljske i susjedske odnose, kraća putovanja.

Vaše misli su sada fokusirane. Dolazi do promjene u razmišljanjima.

Vrlo ste aktivni i pregovarate u poslu i moćni ste u aspektima koji zahtijevaju komunikaciju. Krasi vas hrabrost i uživate u lijepim odnosima.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas se ovaj mlad Mjesec i pomrčina događa u vašem polju novca pa financije mogu biti nestabilne; od većih dobitaka do naglih gubitaka, što ovisi o vašoj osobnoj natalnoj karti.

Bilo bi dobro da se suzdržite od nekontroliranog trošenja novca. Pojedinim Bikovima predstoji iznenadni priljev novca dok drugima može stići poveći gubitak. 

BLIZANCI

Dragi Blizanci, kod vas se događa ovaj mlad Mjesec i pomrčina što može utjecati na vašu osobnu transformaciju, komunikaciju, druženje, planiranje, kraće putovanje ili planiranje putovanja.

Kod pojedinih Blizanaca mogu se događati i neke negativne stvari, što dodatno ovisi o vašem osobnom horoskopu.

Izbjegavajte sukobe s autoritetima.

RAK

Dragi Rakovi, vama se mlad Mjesec i pomrčina događaju u vašem dvanaestom polju, što će pokrenuti vaše osjećaje, komunikaciju i uspjeh u sferama duhovnosti, imate dobru intuiciju, što vam može biti od koristi u budućnosti.

Budite oprezni kada je vaš partner u pitanju i ne stavljajte uvijek sebe u prvi plan, već posvetite pažnju i partneru.

Promjene su sigurne i odbacujete nešto za što smatrate da nije dobro za vas.

LAV

Dragi Lavovi, vama se ovaj mlad Mjesec i pomrčina vašeg vladara, Sunca u jedanaestom polju odnosi na vaše ciljeve, planove, prijatelje…

Neke komplikacije se mogu događati u tim područjima pa je moguć konflikt s prijateljem, prekid…

Moguća su razočaranja, ali moguća su i poznanstva s ljudima koji bi mogli postati vaši prijatelji.

DJEVICA

Drage Djevice, kod vas se ovaj mlad Mjesec i pomrčina Sunca događaju u vašem desetom polju što vas vodi prema kaosu, kada je u pitanju karijera, a tu su i konflikti s autoritetima.

Šanse su velike da promijenite zanimanje ili posao pa se ne opirite, već iskoristite šansu.

Novi životni put je pred vama, kao i novi izazovi, a o vama ovisi koliko ste spremni ući u tako nešto.

VAGA

Drage Vage, kod vas se ovaj mlad Mjesec i pomrčina događaju u vašem devetom polju koje je vezano za putovanja u inozemstvo, rad ili povezanost sa strancima.

Možete iznenada donijeti odluku, kada je putovanje u inozemstvo u pitanju.

Veliku hrabrost stječete za nove izazove koji vas vode do uspjeha. Poradite na svojim idejama, talentima, kako biste ostvarili svoje ciljeve i želje.

ŠKORPIONI

Dragi Škorpioni, kod vas se ovaj mlad Mjesec i pomrčina Sunca događaju u vašem osmom polju.

Kako je to polje transformacija, seksa, novca i završetaka, onda možete dobiti novac, izgubiti dragu osobu ili dobiti nasljedstvo od kojeg ste odavno digli ruke, misleći da nećete uspjeti, ali ono sada dolazi.

Izbjegavajte sve rasprave.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, kod vas se ovaj mlad Mjesec i pomrčina Sunca događaju u vašem sedmom polju koje je vezano za partnerske odnose, kako na emotivnom, tako i na poslovnom planu.

Mnogi Strijelci mijenjaju način razmišljanja kada je brak ili veza u pitanju.

Usamljeni Strijelci mogu ući u emotivnu vezu ili u neko poslovno partnerstvo. Budite oprezni i dobro otvorite oči u odnosima.

JARAC

Dragi Jarci, kod vas se ovaj mlad Mjesec i pomrčina Sunca događaju u vašem šestom polju pa se mogu događati turbulencije na poslu i nove poslovne mogućnosti.

Kako je ovo i polje zdravlja, onda možete napraviti pozitivnu promjenu u toj sferi.

Neki novi izazovi mogu se pokrenuti, kao i novi ciljevi, kako u poslu, tako i u zdravlju.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, kod vas se ovaj mlad Mjesec i pomrčina Sunca događaju u vašem polju ljubavi, djece, sporta, zabave i planova. Moguće je da vam se dogodi nova ljubav iznenada.

Moguće je da dobijete bebu ili da se usmjerite na svoju djecu.

Vama predstoje pozitivne promjene u emotivnom životu, posebno ako ste bili usamljeni.

Više nećete biti sami.

RIBE

Drage Ribe, kod vas se ovaj mlad Mjesec i pomrčina Sunca događaju u vašem četvrtom polju doma i obitelji.

Moguće je da pojedine Ribe uđu u neku veću kupovinu, prodaju nekretnine, preseljenje, odlazak iz obitelji.

Mogući su i nesporazumi u obitelji pa dobro pazite da nešto ne pokvarite – dugoročno.

Sretno u svemu!