“Udala sam se za estetskog hirurga koji me je CIJELU OPERISAO I OD MENE NAPRAVIO ČUDESNU ŽENU”: Rekla sam mu “da” za sve ove operacije, OVAKO SADA IZGLEDA

Novosti

Plastični hirurg pozvao je Veroniku na sastanak, predložio joj gomilu estetskih zahvata, od nje napravio “savršenu ženu”, a onda ju je zaprosio.

Kada je Veronika nakon poroda riješila da se konsultuje sa estetskim hirurgom zbog va?inoplastike na koju je namjeravala da ide, nije ni slutila da će dobiti mnogo više od toga. Dejvid Metlok, plastični hirurg, predložio joj je da zapravo uradi “Čudesna žena transformaciju”, što podrazumijeva niz plastičnih operacija.

Između ostalog, Veroniki je predložio brazilsko podizanje zadnjice, va*inoplastiku i labioplastiku, liposukciju brade, ruku i nogu, kao i botoks.

-->

Veronika je i prije Davida imala zahvate – tri puta je korigovala grudi, ali ovako daleko nije planirala da ide. Ipak, odlučila je da kaže “da”.

dr-david-matlock-with-his-wife-veronica-by-their-swimming-pool-in-los-angeles

– Prihvatila sam sve to mi je predložio, pa na kraju i brak. Zaprosio me je na prvom sastanku, a ja sam prava hodajuća reklama za njegovu ordinaciju – ponosna je Veronika.

Dejvid ne eksperimentiše samo na ženi već i na sebi – ubrizgao je sebi implante u bicepse, tricepse, listove i pločice.

article-2402153-1b789fa2000005dc-45-1024x615-large

Na pitanja novinara da li je sigurna u to da je suprug voli, ako ju je već cijelu transformisao, odgovara ovako:

– Znam da me voli jer kada sam ušla u njegovu ordinaciju imala sam desetak kilograma više, a on je rekao da je to bila ljubav na prvi pogled.