TEST – IZABERITE JEDNU KORNJAČU SA SLIKE: Otkriva kakva budućnost vas očekuje! JESTE LI SPREMNI DA SAZNATE?

Novosti

Izaberite jednu kornjaču sa slike i saznajte kakva budućnost vas očekuje!

Naša percepcija, odnosno način na koji posmatramo stvari i biramo ono što nas privlači, svakako može puno otkriti o našoj ličnosti, željama i budućnosti.

Kornjača je simbol sreće, obilja i prosperiteta, a u feng šuiju figura kornjače se koristi za privlačenje bogatstva i dobre energije. Ovaj test se zasniva baš na ovoj sretnoj životinjici.

-->

Izaberite jednu kornjaču sa slike i saznajte nešto više o svojoj ličnosti i o tome kakva bi budućnost mogla da vas čeka.

test-licnosti-kornjaca-buducnost

Kornjača broj 1

Vi ste osoba kojom vlada sunčeva energija. Širite svetlost i radost gde god da se pojavite, zbog čega ste često omiljeni u društvu. Izuzetno ste kreativni i imate prikrivene talente koje, a ko ih otkrijte, možete dobro iskoristiti na poslovnom planu. Spolja delujete kao izvor sreće, ali skloni ste da imate i lažan osmijeh na licu i da potiskujete negatine emocije. Tugu smatrate kao lični neuspjeh, a to truje vašu dušu i može biti okidač za oboljenja. U budućnosti vas očekuju brojne zanimljive ponude i šanse. Imate priliku da budete vrlo uspješni u poslu kojim se bavite. U ljubavi će vas pratiti brojni promašaji i razočaranja, jer ne umijete vješto da kontrolišete i usmjeravate emocije.

Kornjača broj 2

Ako ste izabrali ovu kornjaču, vi ste osoba koja odiše duhom prirode. Trudite se da uspostavite potpunu ravnotežu i harmoniju u svemu što radite. Nikada se ne pretvarate, već ste doslijedni svojoj prirodi. Ne nosite masku zabluda, iskreni ste, otvoreni i direktni. Ova osobina vam može donijeti mnogo pobjeda, ali i poraza. Ponekad je važno izmjeriti težinu vlastitih riječi. Avanturističkog ste duha, volite putovanja i prezirete monotoniju i rutinu. U budućnosti ćete imati puno prilika za ljubav, ali samo jedna će biti prava. Kada volite, dajete za taj odnos sve i sa vama nikada nije dosadno. Na poslu možete imati problema zbog loše komunikacije.

Kornjača broj 3

Univerzum je u vama, vi ste u Univerzumu. Ovo su sanjarske duše koji veći dio svog života provode maštajući i živeći u oblacima. Vrlo ste autentični i romantični, ali imate i osjetljivo srce. Baš zbog toga Univerzum vas posebno čuva i navodi. Ljudi oko vas ponekad imaju osjećaj kao da ste došli sa druge planete, a vi ste zapravo lutajući umjetnik, sijač snova i radosti i putnik koji stiče i širi znanja u svakom trenutku svog života. U budućnosti može vas očekivati sreća samo ako se bavite onim poslom koji volite. Ipak, ponekad je važno da se spustite na zemlju i budete realističniji. U ljubavi su moguća razočaranja zbog prevelikih očekivanja.

(Lovesensa.rs)