SVI GA ZNATE IZ ZVEZDA GRANDA, OVO JE PRVI MUŽ ZORICE BRUNCLIK: Udavala se četiri puta, a ON je njena PRVA LJUBAV! (FOTO)

Novosti

Pjevačica Zorica Brunclik udavala se čitiri puta.

Ona je na kraju svoju sreću našla sa harmonikašem Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, a prije njega bila je u braku sa njegovim kolegom, harmonikašem Ljubom Kešeljem. Kešelj se pojavio prije 2 sezone u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” u ulozi tajanstvenog člana žirija.

Pjevačica je sa njim dobila ćerku Miljanu, ali bivši supružnici, kako se pisalo, nakon razvoda nisu ostali u dobrim odnosima. Zorica je Kešelja navodno svojevremeno optuživala da je nemaran otac, te da je zapostavio njihovu kćerku, dok je on u intervjuima pričao kako je Zorica loša majka.

-->
d8ik9kpturbxy9izdc5mjnhzjrimzm2nzzmy2rjmgexzwvhzdmxyjhhns5wbmerkwlnauqagaewbq

foto: Printscreen

– Ne bih ništa da komentarišem, posebno ne Zoričine optužbe. Miljana je dolazila kod mene, a posljednji put je bila da me zove na proslavu 18. rođendana. Posle toga mi se više nije javljala, niti dolazila. Zvao sam je bezbroj puta, tražio, ali bezuspješno. Niko se nije odazivao. Na milion načina je sprječavano da dođem do nje. Čak sam čuo kako Zorica priča da moja ćerka Mia koju sam dobio sa sadašnjom suprugom Senom Ordagić i Miljana nisu sestre. Šta više da komentarišem?! – izjavio je prije nekoliko godina poznati harmonikaš.

Inače, Zorica sa Kemišom i djecom živi u raskošnom domu u Krnjači, u kojem ima bazen, sobe za zabavu i uljepšavanje, džakuzi.

(Blic)