“Svakog jutra ustajem u 5:30 kako bih USREĆILA DEČKA”: Pokazala je šta radi svakog dana, a MILIONI JOJ PIŠU DA JE SAN SVAKOG MUŠKARCA

Novosti

kratke snimke ukusnih gurmanluka koje svako jutro priprema dečku za posao.

Ova mlada dama sa adresom na Novom Zelandu prikupila je na hiljade pratilaca zahvaljujući svakodnevnim videima na kojima pokazuje kako pravi sočne i brze specijalitete za svog partnera Dekoreja.

Legasi je objasnila da je Dekorej zaposlen kao trgovački radnik i da su mu smjene veoma duge, te je potrebno da ima kompletne obroke, užine i grickalice koje mu daju energiju. Ona mu sve to sa zadovoljstvom priprema, a budi se svako jutro u 5:30 kako bi to postigla!

-->
d6ba4760-c334-11eb-bd6f-61f9612b2128

“Pošto i ja idem na posao, uglavnom ustajem 5:30 ili 6 sati ujutru, u zavisnosti od toga koliko sam uspjela da spremim veče prije toga”, kaže ona.

Njen meni je vrlo maštovit, a uvijek se trudi da recepti budu spektakularni i ukusni, pa na različitim snimcima možemo videti kako mu pakuje pileća krilca sa terijaki sosem, gurmanske sendviče sa slaninom, domaći suši sa avokadom i piletinom, mini burgere… A tu su i brojne čokoladice, grickalice i pića! Hrana koju sprema je do te mere maštovita, da njeni klipovi imaju i preko 300 hiljada pregleda.

nintchdbpict000656560768

Njen trud i požrtvovanost oduševili su korisnike Interneta, a mnogi su komentarisali da je “najbolja djevojka ikada. “Ti si savršen izbor za suprugu”, “Kako je sve ovo dobro”, “Tako si vrijedna, nevjerovatno”, “Jel svjestan kakvo blago ima pored sebe?”, “Gdje mogu da se prijavim da budem tvoja kćerka?”, “Zašto nisi moja djevojka”, samo su neki u nizu sličnih komentara.

(Žena Blic)