SUZANA JOVANOVIĆ SE VRATILA MUZICI NAKON 11 GODINA, POPOVIĆ U NJU ULOŽIO BOGATSTVO: Ovako obučena večeras dočekala goste, IZGLEDA KAO MILION DOLARA

Novosti

Suzana Jovanović otkrila je detalje svoje privatnosti i progovorila o svom novom albumu.

Pjevačica se poslije 11 godina vratila na scenu.

“Promijenio se manir pesama, aranžamani, a u životu je sve isto. Sale i ja smo bili na ljetovanju, zvali smo za neku pjesmu. Poslali su nam pjesmu i mislili smo da napravimo spot, ja sam u zlatnoj sredini, ali od te jedne pjesme, krenula je druga, treća, peta, pa je Sale presjekao jer su sve dobre”, rekla je Suzana i dodala:

“Nova Suzana, što se tiče muzičkog pravca nije ta. Ovo je ponovo rođena Suzana, jer muzika koju sad pjevam kao da miluje sva čula. Ovo ne pjeva moj glas, nego moja duša. Inače sam jako skromna, prizemna, nikad se u životu nisam laktala. Ova sva ljepota što mi se dešava, što nisam mogla ni da sanjam, ja kažem Saletu da sam bez šminke, trenerka, patike, odem na pijac, to sam ja. Na sceni se doteram, ali mislim da ljudi treba da budu ono što jesu, ja ne želim da glumim, skromna sam i prirodna i takva ću i ostati.”

suzaa

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ, Kurir.rs

Suzanu su pitali koja je tajna njenog savršenog izgleda.

“Prvo morate imati čiste misli, nema ljubomore, zavisti, to su otrovi koji nas truju iznutra. Ništa ne može da pomogne, ni hijaluron, ni botoks, ako u duši osjećate nešto loše. Druga stvar, suprug me obasipa sa puno ljubavi, pažnje i nege. Ja uživam u svemu ovome”, izjavila je ona.

suzana1

FOTO: MILAN ILIC / RAS SRBIJA

(Kurir.rs)