SUTRA TAČNO U 5:18 SATI JE MLADI MJESEC: Stiže period koji mijenja sve, OVA 3 ZNAKA ĆE BITI NAJSRETNIJA

Novosti

Mladi mjesec je početak mesečevog ciklusa, sa stanovišta astrologije, trenutak kada Sunce i Mesec postaju pod istim znakom i stepenom, čineći konjunkciju. U životu je to ravnoteža uma i osjećanja.

Šta treba da znamo da bismo živjeli mjesec dana sa najmanje gubitaka i najboljim rezultatom:

1. Znak Rak će stvoriti pozadinsko raspoloženje. Ali bez obzira na to, ono na šta najmanje obraćamo pažnju, najviše nam stvara rizik. Rak je emocionalni znak i te emocije nisu trajne, ali kada dodirnu one pogađaju baš u ono što je vredno i značajno. To znači da ćete biti oprezni kada vas neko negdje angažuje, posebno ako vam kažu da predstavljate vrijednost. Štaviše, od 11.07.2021. I Merkur će preći u znak Raka (do 28.07.2021.) I biće mnogo toga u informacijama koje će se emitovati. Da li ste povrijeđeni zbog onog što je važno i smisleno? Ne traćite vrijeme i razmotrite ovo pitanje.

-->

2. Dvije retro planete vraćaju nas na pitanja koja su se već dešavala ranije. Najvjerovatnije neće biti novih, ali svejedno morate ostaviti ono što ste godinama vukli za sobom. Pojaviće se stare teme, pitanja, možda u novoj perspektivi. Retro Neptun će dodati maglu i iluziju o onome što se dešava okolo. Stoga, budite oprezni u odlukama. Ali to je sjajan period da raspršite iluzije u sebi, da razradite svoja uverenja i blokade. A s obzirom na harmoniju aspekta, takav rad će ići mnogo brže i efikasnije. Možete čak i da prevlačite prstom po generičkim programima. Pluton je za Mesec u Raku teška planeta.

Hoda njime je poput klizališta na putu, a s obzirom na to da je planeta retro, ​​ponovo će nas staviti pred izbor koji je već dugo trebao biti prihvaćen u životu, odreći se nečega ili nekoga, podvrgnuti svojevrsnom čišćenju ometajućih faktora. Uzimajući u obzir aspekt opozicije, ovo će se dogoditi prilično grubo i iznenada.

3. A Uran u sekstilu donijeće mnoga iznenađenja kojima ćete se morati brzo prilagoditi. Plus je što će oni koji neće odustati ovog mjeseca dobiti bonuse na koje sada ni ne računaju. Mana je što morate brzo da reagujete. Naravno, biće teže onima koji polako donose odluke u životu.

OVA 3 ZNAKA OČEKUJU SRETNE VIJESTI:

OVAN

Trenutni događaji mogu biti haotični za mnoge, ali ne i za Ovnove — ovo vreme možete pretvoriti u sjajnu priliku za rast. Povoljan trenutak je da razmislite o svojim emocionalnim potrebama. Razmislite s kojim ljudima se osećate najbolje, a koje treba da izbacite iz života. Ne zaboravite sada i na svoje drage hobije, prema kojima osećate veliku strast.

BLIZANCI

Ljeto je divno vrijeme za druženje. Društvenost i vezivanje je nešto tako prirodno za vas. Imate sposobnost da očarate razgovorom i ljudi vas vole zbog toga. Mlad Mjesec vas poziva da izrazite više zahvalnosti za ljude oko sebe. Možda ćete biti inspirisani i za nove veze sa ljudima koji vam ranije nisu bili bliski.

VAGA

Nije tajna da Vaga vrlo ozbiljno shvata odnose sa drugima. Obično je Vaga ta koja zaslužna da veze funkcionišu. Možda je sada trenutak da malo više razmislite o svojim ulogama. Da li ste uvijek vi koji preuzimate inicijativu za druženje? Razmotrite ko zaslužuje vašu ljubav i energiju. Takođe, ne zaboravite da odvojite malo vremena samo za sebe da napunite baterije.