STIŽE RETROGRADNI MERKUR, od 29. MAJA DO 22 JUNA: 1 znak neka se spremi, čekaju ga velika iznenađenja

Novosti

Merkur kreće retrogradno, a to uglavnom znači da je moguće da u putovanjima, komunikaciji, tehnologiji, bude odlaganja i nepredviđenih problema.

Uticaj retrogradnog Merkura najviše će osetiti ljudi rođeni u znaku Blizanaca, jer je sada njihova sezona, a Merkur je inače njihov vladar. Ključ je u tome da ostanete usredsređeni na ono što želite da održite u trenutnom stanju. Astrološkinja savetuje i da budete fleksibilni i spremni da se prilagodite promjenama.

Dok Merkur bude retrogradan, svi ćemo pomalo biti dezorijentisani, zbunjeni promjenama pred nama, ali Kingova kaže da ćemo iz toga izaći jači i sa jasnijim planovima za budućnost.

-->

Vodolija i Vaga su vazdušni znaci, koji će imati koristi od mentalnog “haosa” koji će izazvati retrogradno kretanje Merkura, pa će se u ovom periodu suočiti sa mnoštvom novih prilika, ali i prepreka, kao i novih ideja.

Uticaj na ljubav

U ovom periodu moguće je da ćete imati povećanu potrebu za svojim prostorom, slobodom da istražujete, družite se i da se prosto odmorite od “tereta” koji veze donose sa sobom.

Osim toga, moguće je da ćete u ovom periodu imati potrebu da flertujete, makar onako neobavezno.

Neće biti lako ni onima u vrlo stabilnim vezama jer će imati utisak da je njihov odnos vrlo “klimav” i da veza srlja u propast, iako zapravo nije tako. Nemojte da dozvolite da vas taj osjećaj ponese, već dobro razmislite kako stvari zaista stoje i setite se da će i ovaj period proći.

Uticaj na posao

Kada je reč o poslu, astrološkinja savjetuje da budete vrlo oprezni u ovom periodu, da igrate na sigurno i da ne ostavljate prostora za greške ili neke nejasne signale. Budite vrlo jasni, fokusirani, sve provjeravajte dvaput, čuvajte važne poslovne prepiske, sve proveravajte dvaput i ništa ne prepuštajte slučaju.

Nemojte sada na sebe da preuzimate neke velike, kompleksne projekte, ako možete da ih izbegnete. Sada je vreme da budete fokusirani na zadatke i obaveze koje ste ranije započeli i da budete kristalno jasni u vezi sa svim, a ne da započinjete nešto novo.

Nije dobar period ni da tražite povišicu ili unapređenje, niti da započinjete raspravu sa kolegama.

Strpite se do 23. juna, kada će se stvari vratiti “u normalu”.

(MONDO)