SRPSKI ASTROLOG JELENA ĐOKIĆ OBJAVILA/ EVO ŠTA NAS ČEKA DO 16. AVGUSTA: Slijede VELIKE promjene, ova 4 znaka nek se pripaze!

Novosti

Sunce je ušlo u znak Lava, gdje će biti do 16. avgusta, a astrolog Jelena Đokić je otkrila šta nam to donijeti.

Sunce je danas ušlo u znak Lava i tu će biti do 16. avgusta, a sudeći prema riječima astrologa Jelene Đokić, očekuje nas dosta zabavnih dešavanja.

Lav je vezan za zabavu, za glamurozno, za izlaske, svi su zvijezde u svom okruženju. Od Lavova možemo mnogo da učimo – kako se zabavlja, kako se živi punim plućima, kako se igra, oni obožavaju da se igraju… Sunce ulazi u znak Lava, zanimljiv je dan zato što danas imamo čak tri planete na nultom stepenu – počinje sezona Lavova, Venera, planeta ljubavi ušla je u znak Djevice, ona se tu ne osjeća baš komotno jer je Venera u znaku Djevice u znaku svog pada i prosto to je vrijeme (od 22. jula do 16. avgusta) kada će pogotovo žene preispitivati mnoge stvari kod sebe. Bićemo mnogo samokritičnije, žene bi trebalo malo više u narednom periodu da uživaju u životu, da shvate da ne treba sve uvijek da bude savršeno, neki put je i bolje nesavršeno nego savršeno jer svaka vrsta savršenstva zna da iscrpi do krajnje granice”, rekla je ona za K1.

Pored toga, kako je rekla Đoković, Jupiter je sada u znaku Riba.

“Jupiter je u znaku Riba, on sada ide retrogradno, unazad, vratiće se u znak Vodolije. Krajem decembra ponovo će ući u znak Riba. Jupiter donosi ekspanziju, sreću, prosperitet, s obzirom na to da će skoro cijele naredne godine biti u znaku Riba, Ribama donosi mnogo toga dobrog. Ribe će negdje sredinom avgusta, možda već i u prvoj polovini, pošto će Venera da se nađe u opoziciji sa Neptunom u znaku Riba, što može da ukaže da lako Ribe mogu da postanu zavisne od drugih, odnosno od partnera. Izvjesno je da su u tom periodu emotivne granice ugrožene i da može da se desi taj osjećaj da zavisimo od nekoga, da nam neko treba više”.

Pojedini znakovi mogli bi da osjete “turbulencije” u vezi.

“Kad su u pitanju Lavovi, Bikovi, Škorpioni i Vodolije, tu se trese već neko vrijeme po pitanju partnerskih odnosa. To nisu samo oni koji su rođeni u tim znacima, nego i onih koji imaju podznak u tim znacima ili neke lične planete. Tri puta ove godine obrazuje se egzaktan kvadrat između Urana, koji se povezuje sa nečim novim, napretkom, i Saturna koji se vezuje za sve one stare obrasce na koje smo navikli. Kada se te dvije planete nađu u jakom kvadratu, ukazuje da je vreme za promjene, da nas nešto žulja i da je vrijeme da napustimo nešto staro, da bismo se upustili u nešto novo. Tome doprinosi i ovaj pun Mjesec koji će da bude u subotu u Vodoliji. Kad god se puni mjesec mi smo pojačano senzitivni, zato i treba ovih dana biti malo nežniji prema sebi i izbjegavati svaku vrstu hrane koja opterećuje naš organizam, poput šećera, pekare…”, poručila je astrolog.

(MONDO)